Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tényleg - elvileg csak az...

Tényleg - elvileg csak az illetékes kórházban szülhetek? Átmehetek a szomszéd megyei kórházba?

Figyelt kérdés

Vissza akarok menni szülni a "régi" dokimhoz, akinél már szültem kétszer.

Azóta elköltöztünk a szomszéd megyébe.

Mostanában hallom, hogy - elvileg - nem lehet átmenni szülni máshová, csak ahová tartozik az ember. Tényleg igaz ez?

Vagy vissza tudok menni szülni a "régi" dokimhoz?

2013. jan. 27. 13:43
 1/4 anonim ***** válasza:
53%
Bárhol szülhetsz! Ez olyan mint a baleset! Pláne ha dokid van!
2013. jan. 27. 13:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha fogadott dokid van, akkor oda kell menned, ahol ő praktizál. Ha nincs, akkor a területileg illetékes kórházba. Persze ha máshova mész, csak nem küldenek el, de elvben oda kellene menned. De mondom, hogyha felfogadtad a régi dokidat most is, akkor nincs gond, oda mész.
2013. jan. 27. 13:48
 3/4 anonim ***** válasza:

ha fogadott dokid van akkor is oda mehetsz ahova akarsz

max a dokid nem lesz veled

de azt is ellehet intézni

pl : az ismerösöm győri de Bp-re járt egy győri dokihoz aki a Szentimrében dolgozik (jelenleg is)

meg volt beszélve h ha szl akkor nem megy BP-ra hanem a helyi kórházba és oda jön a dokija is

így is volt :-)

2013. jan. 27. 14:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én Tatabányahoz tartozom megyeileg mégis Győrben fogok szülni! Nincs fogadott dokim! Megyén belül jártam gondozásra de mikor gond adodott Győrbe mentünk a kórházba és nem volt belőle gond! Gond elvileg csak akkor van ha mentőt hívsz mert az a megyei kórházba visz! viszont fél füllel hallottam ahogy vátam a dokinál hogy ha a nőgyógyász írja bele megjegyzésnek a kiskönyv hátuljába a szülés helyét oda visz a mentő! ebből nem tudom tényleg mennyi igaz mert mondom csak fél füllel hallottam! boldog babavárást:-)
2013. jan. 27. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!