Nektek a kiírt időponthoz képest mikor kellet befeküdni a kórházba?
Figyelt kérdés
2013. jan. 25. 19:43
3/16 A kérdező kommentje:
Úgy értem,hogy ha minden rendben van.
2013. jan. 25. 19:51
4/16 A kérdező kommentje:
Nekem a kislányommal /10éves/ anno egy nappal a kiírt időpont után kellet befeküdnöm. De most többtől hallottam,hogy 4-5 napot is még itthon lehetnek.
33hkm
2013. jan. 25. 19:53
5/16 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen a magzatvíz. Ha tiszta, akkor nem kell befeküdnöd, kb 1 hetet hagynak ráhúzni. Viszont minden másnap menni kell NST-re.
6/16 anonim válasza:
Vagyis egyik nap NST másik nap amnioszkópia. Nálunk így van.
7/16 anonim válasza:
Nálam problémák voltak, így magamtól kellett, hogy befeküdjek, így 10 napot voltam szülés előtt bent és még így is majd 3 héttel előbb született a kisfiúnk, de egyik rokonunknak aznap kellett befeküdnie, amikorra ki volt írva egy másik rokonunk pedig pénteki napra volt kiírva, de mivel minden eredménye rendben volt, így engedték, hogy csak hétfőn feküdjön be.
8/16 anonim válasza:
2. vagyok
Ahogy az 5-6. is írta. nekem azért kellett befeküdnöm, mert nem a lakóhelyemhez legközelebb kórházban szültem, és nehogy gond legyen. Hétfőn feküdtem be, naponta volt NST, 2 naponta flowmetria. Szombaton szültem, sürgősségi császárral. Ha nem fekszem benn meghaltunk volna mindketten.
A helybelieknek 5 nappal a számított idő után kellett befeküdni, addig csak vizsgálatra jártak be.
9/16 anonim válasza:
Szia:))holnapra vagyok kiírva,de ha addigra nem bujik ki a kis drágaság,hétfőn befekszem a korházba!Pedig már 3hete c1111 nyitva vagyok és semmi:(
40hkm
Boldog babavárást:)
10/16 anonim válasza:
Nekem a 41. betöltött hetet követő napon kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!