Akinek több mint 2héttel nagyobb volt a babája az UH szerint azok mikor szültek a kiírt időponthoz képest?
Az enyém a 36. héttől volt következetesen 2 héttel nagyobb. Bele is éltem magam, hogy nemsoká szülök. Ehhez képest pontosan a kiírt napon született meg 3kg-os babám. Csak hosszú volt, magas lesz, mint az apja.
Akkorra már persze jócskán túlhordásban éreztem magam:)
Szia!
Ha az orvos nagyon nagynak látja,beinditja a szülést.
3-4 héttel volt nagyobb, 28 héttől.
Kiírt napon született :)
Szia!!
Nekem is 2-3 héttel volt nagyobb a fiam a 30. héttől kezdve. A kiírt nap előtt született 3 nappal, természetes úton, magzatvíz elfolyás után 3 órára kereken 4 kg és 58 cm volt.
Nekem már a 15. héten azt mondták, hogy egy héttel nagyobb, 21. héten már két héttel voltak nagyobb méretei, mint az átlag és ezt az előnyt tartotta végig.
Az orvos rendszeresen hangoztatta, hogy korábban fog jönni.
Ennek ellenére a kiírt dátum előtt csupán három nappal jött korábban (nem két héttel). Tény, hogy nem volt apró, közel négy kg-mal és 55 cm-rel született, de szépen kivárta a sorát.
Szerintem készülj arra, hogy simán végig kihordod. Én az orvos véleménye alapján úgy beleéltem magam abba, hogy a 38. héten szülök, hogy utána minden napot úgy éltem meg, mintha már túlhordanám. Iszonyat türelmetlenek voltunk. Jobb lett volna, ha eleve a 40 hétre állítanak rá. Akkor időm sem lett volna türelmetlenkedni, csak megérkezett volna a fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!