Szules utan milyen volt a szex legelso alkalommal? Sikerult?
Nekünk is hónapokat vett igénybe.Lényeg,hogy a párod tekintettel legyen rád,hiszen nemrég szültél.
Türelmesen kell próbálkozni,de próbálkozni kell.
Az első igen,fáj,sőt még a 10-ik sem túl kellemes,de kinek milyen adottságú a hüvelytágulása.De ha nagyon fáj,lehet még teljesen nem gyógyultál meg,akkor viszont érdemes várni vele.
Neke sokat segítettek az erre szolgáló herbáriás krémek.Puhították "ott",és figyeltünk arra,hogy előtte jól kiáztassam magam.Remélem egy picikét tudtam segíteni.
Jó egészséget,és próbálkozást!!!
Nekünk is elég sok ideig tartott visszarázódni, de nem adtuk fel egykönnyen :) A síkosító segíthet és ami az én tapasztalatom: érdemes több testhelyzetet kipróbálni, mert most nem mindegy. Az is segített, ha nagyon lassan csináltuk. Találtam egy oldalt, ami kicsit feldobott és visszaadta az önbizalmam, küldöm, hátha neked is segít:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!