Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szules utan milyen volt a...

Szules utan milyen volt a szex legelso alkalommal? Sikerult?

Figyelt kérdés
Mi 10 hettel a szules utan probaltuk, de nem megy. Ahogy a behatolas tortenne nagyon faj, olyan szuro erzes. Mintha szaraz lennek, pedig fel vagyok izgulva megsem megy meg sikositoval sem. Mas is tapasztalt mar ilyet?
2009. szept. 1. 12:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne keseredj, majd lesz lassan jobb is. Nálunk kb fél év volt, mire minden teljesen helyreállt. De azért óvatosan próbálkozni kell.
2009. szept. 1. 12:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekünk is hónapokat vett igénybe.Lényeg,hogy a párod tekintettel legyen rád,hiszen nemrég szültél.

Türelmesen kell próbálkozni,de próbálkozni kell.

Az első igen,fáj,sőt még a 10-ik sem túl kellemes,de kinek milyen adottságú a hüvelytágulása.De ha nagyon fáj,lehet még teljesen nem gyógyultál meg,akkor viszont érdemes várni vele.

Neke sokat segítettek az erre szolgáló herbáriás krémek.Puhították "ott",és figyeltünk arra,hogy előtte jól kiáztassam magam.Remélem egy picikét tudtam segíteni.

Jó egészséget,és próbálkozást!!!

2009. szept. 1. 14:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekünk is elég sok ideig tartott visszarázódni, de nem adtuk fel egykönnyen :) A síkosító segíthet és ami az én tapasztalatom: érdemes több testhelyzetet kipróbálni, mert most nem mindegy. Az is segített, ha nagyon lassan csináltuk. Találtam egy oldalt, ami kicsit feldobott és visszaadta az önbizalmam, küldöm, hátha neked is segít:

[link]

[link]

2009. szept. 1. 18:39
 4/5 anonim ***** válasza:
szia!7 hónapja szültem és most kezd alakulni...
2009. szept. 2. 08:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszi, sokat segitettetek :) Minden jot!
2009. szept. 2. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!