Nem kevés heti 2-3 alkalommal a szex? :0)
KEVÉS???????:)
Az én párom is babát szeretne de nem akar szeretkezni csak havi 2-3 alkalommal!:P
Úgyhogy az nem kevés!Sok sikert!!!:D 31/L
Nálunk természetes az alvás előtti szex. Azt hittem, hogy másoknál is, de visszafogják magukat és csak 2-3 naponta szexelnek, mert az segíti a babaprojektet.
Nem hogy azért nem lesz gyerekem, mert gyakran "csináljuk" !!! :)
Köszönöm a válaszokat.
Végülis csak azt szeretettem volna tudni, hogy a napi szeretkezés vagy a 2-3 naponta a jobb.
En is olvastam ilyet, de en egyik gyermekem vallalasa elott sem voltam hajlando csak azert nem szeretkezni a normal vagyaink szerint, mert babat szeretnenk.
Az elso babam epp ugy fogant, hogy elotte negy napig a ferjemmel kulon voltunk, volt nagy orom, miutan hazaert, mondanom sem kell. Naponta tobbszor is egyutt voltunk kb egy hetig, annyira orultunk egymasnak es het kozepen epp peteeresem volt, akkor fogant a babank.
A masodik alkalommal szinten szinte minden nap egyutt voltunk, ahogyan egyeb honapokban is, talan 3-4 nap maradt ki osszesen a ciklusom soran es igy is megfogant a baba (az elso probalkozos honapban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!