Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem kevés heti 2-3 alkalommal...

Nem kevés heti 2-3 alkalommal a szex? :0)

Figyelt kérdés
A férjemmel babát szeretnénk, de nem hömérőzünk, naptározunk..., hanem minden este "szeretjük egymást". De itt olvastam olyat, hogy csak PÉ-kor, meg 2-3 naponta szeretkeznek. Mi a napi 1 vagy 2 alkalommal inkább ártunk a babaprojektnek minthogy segítenénk vele?
2009. júl. 31. 16:46
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Ezt csak az okosok találták ki.Akkor szeretkeztek,amikor akartok,a baba pedig jön,amikor ő akar.
2009. júl. 31. 16:51
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem is így van, ahogy előttem leírták. Ezenkívül a pasikat rendszerint felőrli, és a házasságot is, ha a szex csak ennek az eszköze, és menetrendszerűen kell szeretkezni. 100 évvel sem volt ennyi hülyeség meg faxni, mégis születtek gyerekek egyik a másik után...
2009. júl. 31. 16:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

KEVÉS???????:)

Az én párom is babát szeretne de nem akar szeretkezni csak havi 2-3 alkalommal!:P

Úgyhogy az nem kevés!Sok sikert!!!:D 31/L

2009. júl. 31. 16:52
 4/7 A kérdező kommentje:

Nálunk természetes az alvás előtti szex. Azt hittem, hogy másoknál is, de visszafogják magukat és csak 2-3 naponta szexelnek, mert az segíti a babaprojektet.

Nem hogy azért nem lesz gyerekem, mert gyakran "csináljuk" !!! :)

2009. júl. 31. 17:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Tény hogy a sperma aktívabb ha kis szünet van. De a heti 2-3 szex az normális. Mindent bele és meg lesz az eredménye.
2009. júl. 31. 17:23
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Végülis csak azt szeretettem volna tudni, hogy a napi szeretkezés vagy a 2-3 naponta a jobb.

2009. júl. 31. 20:56
 7/7 anonim ***** válasza:

En is olvastam ilyet, de en egyik gyermekem vallalasa elott sem voltam hajlando csak azert nem szeretkezni a normal vagyaink szerint, mert babat szeretnenk.

Az elso babam epp ugy fogant, hogy elotte negy napig a ferjemmel kulon voltunk, volt nagy orom, miutan hazaert, mondanom sem kell. Naponta tobbszor is egyutt voltunk kb egy hetig, annyira orultunk egymasnak es het kozepen epp peteeresem volt, akkor fogant a babank.

A masodik alkalommal szinten szinte minden nap egyutt voltunk, ahogyan egyeb honapokban is, talan 3-4 nap maradt ki osszesen a ciklusom soran es igy is megfogant a baba (az elso probalkozos honapban).

2009. aug. 1. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!