Mit kell vinni szülésre magamnak és a babának?
Ez kórház függő.Ha leírod hol fogsz szülni,sokkal könnyebb választ adni.Sokat számít pl. az is hogy "bababarát" kórház-e az intézmény.
Van ahol kb. csak magadat kell bevinned,és van ahol gyakorlatilag mindent(a pelustól elkezdve a babaruhákon át,stb.).
A babáról nem tudok nyilatkozni, nálunk semmit nem kellett vinni. (somogyi kórház)
Én vittem: 4-5 hálóinget, 3 törölközőt, rengeteg TENA-betétet, fogkefét, fogkrémet, evőeszközt, tányérat, poharat, papír zsebkendőt, nedves törlőkendőt WC-papír helyett, egy viszonylag semleges tusfürdőt, telefontöltőt, fényképezőgépet, papucsot, ebből egy zuhanyozni, egyet a szobába.
Nem kaptál a védőnőtől olyan papírt ,hogy mit szükséges bevinni?
Tisztálkodási szerek,bugyik jó mennyiségeben,vastag betétek,köntös ,hálóing,papucs,másik papucs zuhanyzáshoz,zokni esetleg,pohár,evőeszköz,én vittem a wc ülőkére papírt(gyógyszertárban lehet kapni),stb stb.
akkor én készítettem a gyereknek egy külön táskát.Volt benne pelenka,pelenka alátét,kisruha,takaró ilyesmik.
Bár erre nem is volt szükség,mert a gyerek kórházi angol pólyában volt,pelust meg ilyesmiket meg kapott.A takarót használtam csak.
Ez egyébként kórház függő.
HA valami esetleg még kellett a párom mindig behozta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!