3 napja nagyon sokat fáj az oldalam a bordámnál, a babám nagyon keveset mozog és sokat nyilal a hüvelyem, kezdődhet így a szülés? 39h
Szia!
Tényleg, a szülésindulásnak mik a tipikus jelei ? :D
Amikor a baba feje teljesen beékelődik a szülőcsatornába ( avagy 1-2 héten belül várható az elindulása) akkor a mozgása lelassul, hiszen gyűjti az energiát ő is. Ne felejtsük el neki is egy nagy munka ám a szülés!!! Ha a szívhangja rendben volt és azért mozgolódik, akkor minden oké. A hüvelyi nyilallás, na az télleg lehet szülésközeledti jel! :)
Én úgy tudom, hogy szülés előtt már nem mocorognak annyit, de viszont ez nem lehet egyértelműena szülés jele. Szerintem is hívd fel a dokit, nézzék meg hogy minden rendben van-e a babával. Nem akarlak ilyesztgetni, de inkább biztos, ami biztos. Inkáb legyen egy potyautad a dokihoz!!
Nézd az időt is, hogy azok a nyilalások rendszeres időközönként vannak-e, vagy sem, vagy csak akkor nyilal, ha a babó mocorog.
Könnyű szülést, ha itt az időd!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!