Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 3 napja nagyon sokat fáj az...

3 napja nagyon sokat fáj az oldalam a bordámnál, a babám nagyon keveset mozog és sokat nyilal a hüvelyem, kezdődhet így a szülés? 39h

Figyelt kérdés
2009. aug. 30. 21:21
 1/4 anonim ***** válasza:
ha keveset mozog a babád az nem a legjobb jel.Ez nem tipikus szülés indulás.Én a helyedben azért elmennék a dokimhoz,vagy legalábbis felhívnám.Mikor voltál CTG-n utoljára?
2009. aug. 30. 21:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Tényleg, a szülésindulásnak mik a tipikus jelei ? :D

Amikor a baba feje teljesen beékelődik a szülőcsatornába ( avagy 1-2 héten belül várható az elindulása) akkor a mozgása lelassul, hiszen gyűjti az energiát ő is. Ne felejtsük el neki is egy nagy munka ám a szülés!!! Ha a szívhangja rendben volt és azért mozgolódik, akkor minden oké. A hüvelyi nyilallás, na az télleg lehet szülésközeledti jel! :)

2009. aug. 31. 11:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy szülés előtt már nem mocorognak annyit, de viszont ez nem lehet egyértelműena szülés jele. Szerintem is hívd fel a dokit, nézzék meg hogy minden rendben van-e a babával. Nem akarlak ilyesztgetni, de inkább biztos, ami biztos. Inkáb legyen egy potyautad a dokihoz!!

Nézd az időt is, hogy azok a nyilalások rendszeres időközönként vannak-e, vagy sem, vagy csak akkor nyilal, ha a babó mocorog.

Könnyű szülést, ha itt az időd!!

2009. aug. 31. 11:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem szülés előtt 1 héttel már nagyon keveset mocorgott.Számolnom kellett,hogy mozgott-e 10x naponta.Valószínű,hogy már a kicsi feje lennt van,és nem bír úgy mocorogni.Könnyű szülést kívánok.
2009. szept. 1. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!