Debreceni Klinikán bejöhet apuka a szülésnél? Mit kell tenni ahhoz, hogy 2 ágyasba kerüljek?
Figyelt kérdés
Sosem szültem még, és fogalmam sincs, hogy hogy mennek a dolgok, azt se tudom, hogy ha apuka bent akar lenni akkor azért fizetni kell?
Vagy pl. milyen lehetőségek vannak a szülésre? Mármint vízben szűlés, ülve szülés stb... és ezekért külön kell fizetni?
Lehet butaságot kérdezek, de tényleg fogalmam sincs! :D
Apukával szeretnénk szülni, és lehetőleg 2 vagy 1 ágyasba kerülni...
Azt tudom, hogy az egy ágyas fizetős, de a 2?
2013. jan. 18. 21:36
11/16 anonim válasza:
Én novemberben szültem.Volt szerencsém a nem rég kialakított szobák egyikében szülni.Volt szülésznőm és orvosom is.Csak mi voltunk bent, nem hallottam senki mást,mert "messze" voltunk.A szülésznőm intézkedett és a gyermekágyason 2 ágyasba kerültem.
12/16 A kérdező kommentje:
És te kérted meg a szülésnőt, hogy próbáljon meg intézni egy jó szobát, vagy magától tette?
2013. jan. 20. 11:50
13/16 anonim válasza:
Én még azt is kértem hogy cigók közé neeee.
14/16 A kérdező kommentje:
Hát azt elhiszem, azt én is fogom :D
2013. jan. 20. 13:15
15/16 anonim válasza:
11es vagyok.Amikor szülés előtt körbevitt minket a szülőszobán,akkor már beszéltünk róla, hogy egyedül szeretnék-e lenni.Mondtam,hogy nem,de max.2 személyest szeretnék.Szülés után ismét rákérdezett és intézkedett.
16/16 anonim válasza:
A szülésznő ajánlást én is kérhetem priviben? Pár hét múlva szülök. köszönöm! orvosom van fogadott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!