Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Náthásan bejöhet velem a...

Náthásan bejöhet velem a férjem szülni?

Figyelt kérdés
2013. jan. 16. 05:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%
Hát attól függ gondolom,hogy mennyire az, de szerintem annyira nem kellene erőltetni.
2013. jan. 16. 05:54
 2/11 anonim ***** válasza:
0%

A babád a fontosabb, vagy az, hogy a férjed!?

Egy nátha is nagyon veszélyes egy újszülöttnek!

Semmi innen rendszere egy picinek, ha elkapja, megfertőzheti az egész csecsemőosztályt, és lehet valamelyik babának az életébe is kerűlhet!

A H1N1 is náthával kezdődik....

2013. jan. 16. 06:41
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Bemehet. Nem egy ismerősöm férje így ment be, kapott szájmaszkot. Semmi gond nem lett.

Én nem voltam náthás, beteg 4 éve, mikor a 3. babát szültem, mégis náthás lett a kisfiam a kórházban...

2013. jan. 16. 09:48
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Steril ruhát és maszkot gondolom fel kell vennie, nálunk viselnie kellett apukának (pedig nem volt taknyos).

Adj neki sok C-vitamint, hátha meggyógyul tőle szülésig :)

2013. jan. 16. 09:52
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván az anyuka a férjével él,kap belőle Ő is bőven,ezáltal a baba pedig védett lesz.

Náthás Nő nem is szülhet kórházban vagy hogy gondolja a kedves hozzászóló???

Ráadásul kismillió látogató megfordul bent,biztos nem mind makk egészséges.

2013. jan. 16. 13:22
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze! /Kivétel, ha éppen le van zárva a kórház influenza járvány miatt (3 évente 1x). Viszont akkor a szülő nőkön kívül senki se ki se be../
2013. jan. 16. 13:45
 7/11 anonim ***** válasza:

Én a volt Máv-ba fogok szülni ott azt mondták ha karantén van a kórházban egyetlen egy kivétel van aki bemehet a szülő nőt kísérő apuka.Persze kap maszkot köpenyt stb.... :)

Szerintem ha 3 nap múlva haza megyek a babával akkor sem fog apuka elköltözni ha még mindig beteg:)

2013. jan. 16. 17:01
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a "nem támadó" és hasznos válaszokat.

Én is úgy gondoltam, hogy jelezni fogom a szülés előtt, ha addig nem gyógyul meg, hogy náthás. Szerintem is a szájmaszk és a steril ruha a megoldás. Vagy még arra gondoltam, hogy a szülés végére behívják, addig kint kell maradnia.

Én 4 éve épp az influenza járvány idején szültem, apa bejöhetett oda is, nem kellett maszk, csak a steril ruha.

Idén eddig minden utolért bennünket, a náthát is kisfiam hozta haza az oviból nagy örömünkre.:) Most már mindenórás vagyok, szorítok, hogy minél jobban legyen.

Köszi mégegyszer!

2013. jan. 17. 05:48
 9/11 anonim ***** válasza:
Akkor kitartás a végére!!! Pont most mondták a híradóban, hogy jövő hétre itt az influenza járvány. Remélem nem most lesz karantén, mert nekem is alig van már hátra.
2013. jan. 17. 08:07
 10/11 A kérdező kommentje:

Hát én is azon izgulok, hogy még épp hazaérjek a járvány előtt.

Szörnyű volt a férjem nélkül, még ha csak 3 nap is volt, mert hála istennek nem sárgult be a kisfiam akkor. És most már ő is hiányozni fog :)

De gondolom lesz dolgunk :):):)

Kitartást és könnyű szülést kívánok!

2013. jan. 18. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!