32 hetes vagyok, de a pici a méretei alapján 2 héttel nagyobb. A méhszájam 2100 és a baba súlya 2 hete volt 1800 gramm. Meddig huzom még?
Figyelt kérdés
A hasam lejjebb van már mint volt, a védőnő mérte.A lepény 2 fokban érett.A baba mozog sokat,de csipked is állandóan ott bent középen...!És olyan feszítő érzés mintha ki akarna szakadni valami belőlem.Ti mit éreztetek ennyi idősen?Lehet előbb jön a baba??2009. aug. 29. 17:59
1/3 anonim válasza:
lehet, de még rá is húzhatsz,m pihenj sokat és mág néhány hétig szedj magnéziumot a csipkedések ellen. nyugi ha még két hetet kihúz nem lesz semmi baj!
2/3 anonim válasza:
mennyi volt két hete a bpd?, nekem most volt 30 dik héten 80, 6mm, de nem mondták , hogy kb mekkora. Szerintem kihúzod , csak pihenj sokat, lehet hogy úgy feksazik hogy nyomja valamidet.
3/3 anonim válasza:
Szia! Én 34 hetes vagyok, nekem is nagyon lent van a hasam, 33 hetesen 2400 gramm volt a babó, doki mondta is jó lenne még 2 hetet bent maradna. Hét elején elment a nyákdugóm is, nekem is feszíti lent a hasam nagyon, joslóim is elég sűrűn vannak. Nekem magnerot-ot kell szednem és szigorúan pihenni, hátha még marad egy kicsit a picur. Kérdezd meg a dokidat, lehet neked is kellene magnéziumot szedned!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!