Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Farfekvéses fiú babát tényleg...

Farfekvéses fiú babát tényleg nem ajánlatos simán szülni?

Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 13:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha első szülés akkor nem,mindegy hogy fiú vagy lány.Nekem az első gyerekem volt faros/fiú/, és az orvosom nem engedte a sima szülést,azt mondta hogy a feneke nem csinál elég utat a fejének,és ha elakad akkor baj van.
2009. aug. 29. 13:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Csak annyit, hogy a szomszéd kisfiú farfekvéses volt, és simán született. Igaz nem első hanem második gyerekként.
2009. aug. 29. 13:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondták, hogy első gyereknél megcsászároznak, ha nem fordul meg. Nem említették a nemét, szerintem ennek ahhoz nincs köze.
2009. aug. 29. 14:14
 4/5 anonim ***** válasza:
69%

Első gyerekt simán szültem, faros volt.

Ma mindenhol azt mondja a doki, hogy császár, mert félnek az esetleges perektől. Meg a plussz munkától. Mennyivel ényelmesebb 20 perc alatt felnyiszálni meg összevarni az anyát, mint ott lófrálni órákat, míg vajúdik. Én nem hagytam magam. Semmi gond nem volt.

2009. aug. 29. 14:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Kórházfüggő.

Én Székesfehérváron szültem, és a babám a 37.hétig faros volt. A dokim ragaszkodott a sima szüléshez, pedig első baba volt és nem is pici. Azt mondta, hogy csak akkor császároznak faros fekvésnél, ha a pici becsült súlya több, mint 3500 g vagy harántfekvésben van. Aztán a 38. héten megfordult :) és az azon a héten becsült 3200 g-ból egy hét múlva lett 4170 g...De ez tényleg kórház és orvos függő! Van ahol a faros fekvés egyértelmű császár,de van ahol próbálkoznak így is a sima szüléssel. Úgy hosszadalmasabb és fárasztóbb a szülés és több lehet a komplikáció is. Ha gond merülne fel, úgyis műtenek.

2009. aug. 30. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!