Leírnátok nekem mindent, amit a császárról tudni kell?
Figyelt kérdés
Még nem vagyok babás, de biztosan császárral szülök majd (nyitott szívvel születtem, nem szabad erőlködnöm)0
Szeretnék előre tájékozódni, hogy mikre kell felkészülni, mit kell tudni? Mennyire rossz, kb. hány hét után lesz progis császár (szóval mikorra írnak ki, hányadik hétre, ha tudják, hogy császár), mit kell bevinni, mennyit kell ott lenni, milyen gyorsan gyógyul, mennyire fáj, hol vágnak és mekkorát, meddig tart, párom benn lehet-e,
illetve, ilyenkor is kell vajúdni, vagy mondjuk megmondják, hogy 40+1 naposan műtenek és pont, nem kell, hogy fájások elinduljanak, vagy bármi?
szóval minden, ami eszetekbe jut!
előre is köszönöm!
2013. jan. 12. 23:44
11/11 anonim válasza:
Nem, nem tiszta meztelenül leszel :) A nővér előtt pedig ne szégyenlősködj, mert egyrészt ő is nő, másrészt kismillió meztelen nőt látott már, harmadrészt, ha valami van (elmozdul a katéter, vagy a drain stb) ő tud rögtön segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!