Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lassan itt az időnk? Tapasztal...

Lassan itt az időnk? Tapasztaltatok ti ilyent?

Figyelt kérdés

Mára vagyok kiírva. Éjféltől kb reggel 8-9-ig folyamatosan keményedett a hasam és fájt alul is, hogy alig bírtam felkelni és menni.

A keményedés mostanra szinte elmúlt, de az alhasi fájdalom megmaradt. A tegnapi vizsgálaton még szinte teljesen zárt voltam és holnap kell legközelebb ctg-re mennem.

Mire véljem a fenti "jelenséget"?

2009. aug. 28. 11:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha a fájások rendszeres időközönként egyre sűrűbben jönnek, akkor hát elérkezett a nagy nap :). Nézd az időt!
2009. aug. 28. 11:26
 2/4 A kérdező kommentje:

Lehet, hülyének fogok látszani, de nem tudok rajta mit mérni!

Totál egybefüggő az egész, szünet nélkül.Mármint az alhasi fájdalmat tekintve. Az imént is megpróbáltam felállni a gép mellől és menni pár lépést, hát... fájdalmas volt.

2009. aug. 28. 11:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem akarlak szomorítani, de nekem az utolsó 3 hét így telt, majdnem minden éjszaka, úgy, hogy már nyitva is voltam... Ha eljön az ideje, észre fogod venni... Nekem bejött az, h este ittam egy jó pohár vörösbort (vörös kell!), ettől jól ment az alvás (ellazít), és lám, másnap reggel 6kor indultak a "rendes fájások". Pihenj, amennyit csak tudsz és türelmes várakozást!
2009. aug. 28. 11:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Ülj bele egy kád kellemesen meleg vízbe. Ha ezek már rendes fájások, akkor elméletileg nem múlnak el, ha csak jóslók, akkor el kellene múlnia.

Kiváncsi vagyok az eredményre, mert ezt én is csak most hallottam nemrég, és még nincs saját tapasztalatom róla. De jó lenne, ha bejönne, mert lassan nekem is eljön az idő. Jó lenne tudni, mikor van vaklárma, és mikor van itt tényleg az idő.

Ha kipróbáltad, akkor írd meg légyszi az eredményt!!

Köszi, 36 hetes km

2009. aug. 28. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!