Miért fürdik mindenki?
Én is fürödtem mindkét szülésem előtt. Orvoshoz is mindig úgy megyek, megszoktam, ill. ha beöntés előtt megvizsgál a doki, márpedig megvizsgál nekem így a normális.Amúgy beöntés után nem zuhanyoztam le, mivel, má'bocs nem .artam össze magam és volt nálam nedves törlő.
Amúgy mindkét szülésem közben bekakiltam és akkor se mentem ki két tolófájás között lezuhanyozni.
Nekem is volt annyi időm otthon, hogy lezuhanyozzak, jobb volt frissen elindulni, ki tudhatta meddig tart.
Egyébként én nem zuhanyoztam beöntés után, senki nem mondta, hogy kellene...mivel nem csináltam össze magam mindenhol, bőven elég volt a nedves törlőkendő rendbehozáshoz.
1. Órák telhetnek el az elindulás és a beöntés között.
2. Ha fontos eseményre igyekszem, számomra a felkészülés része, hogy lezuhanyozok, tiszta ruhát veszek.
3. Az első szülés után már tudtam, hogy nem biztos, hogy van kellemesen meleg víz a szülészet zuhanyzójában.
szuleszno vagyok es lattam mar koszos budos bugyiban wc papirral a bugyiban erkezo kismamakat.
Koszonom mindenkinek aki otthon lezuhanyzik jo erezni a tisztasag illatat valakin es a frissen borotvalt alsoresz is szep latvany es foleg hygenikus.
Ha nincs idod zuhanyozni otthon semmi gond nem szol meg senki De ha van tedd meg.
mindig megfürdök mielőtt valahova megyek.
meg nem mindenki olyan szerencsés hogy nem folyik el a magzatvíz, van akinek hasmenéssel indul a dolog és nem fog büdös hátsóval odaállítani. mert igen, tisztább ha valaki lefürdik előtte és kellemesebb érzés is főleg akinek olyan sokáig tart mint itt az oldalon sokaknak, akiket két napig hagynak vajúdni.
Szerencsére már nem "divat" mindenhol a beöntés, tőlem megkérdezték, hogy kérek-e, nem kértem.
És jól írták a többiek, általában megvizsgálnak, nem rögtön beöntéssel kezdenek, és normális, kulturált nő úgy nem megy vizsgálatra, hogy előtte nem tisztálkodik.
még nem szültem..
lehet, nem lesz rá időm, de szeretnék megfürdeni, mielőtt bejövünk a kórházba! Frissesség, higiénia, de legfőképp el szeretnék lazulni kicsit a szülés előtt.. nincs is jobb, mint egy jó fürdő, otthon. Arról nem is beszélve, hogy már nagyon ki vagyok éhezve egy forró telikádra! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!