Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért fürdik mindenki?

Miért fürdik mindenki?

Figyelt kérdés
Ezt annyira nem értem hogy miért fürdik mindenki. Mindenhol azt olvasom hogy jajj indulás előtt még le kell fürdenem. De minek ha beöntés után úgy is fürdik? Ha minden nap fürdik az ember akkor nem lehet büdös.
2013. jan. 7. 09:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Hát, azért megjósolhatatlan, hogy a kórházban mit állapítanak meg. Az elsőnél nekem volt 15 órám vajúdni, nyilván belefért bőven a tusolgatás, borotválás, beöntés, de a másodiknál már a beöntésre sem volt idő...szóval azért jó, hogy fürödtem előtte, mégsem mindegy, hogy egész napos lábszaggal megy-e az ember, stb...
2013. jan. 7. 11:26
 12/20 anonim ***** válasza:

Én is fürödtem mindkét szülésem előtt. Orvoshoz is mindig úgy megyek, megszoktam, ill. ha beöntés előtt megvizsgál a doki, márpedig megvizsgál nekem így a normális.Amúgy beöntés után nem zuhanyoztam le, mivel, má'bocs nem .artam össze magam és volt nálam nedves törlő.

Amúgy mindkét szülésem közben bekakiltam és akkor se mentem ki két tolófájás között lezuhanyozni.

2013. jan. 7. 11:51
 13/20 anonim ***** válasza:

Nekem is volt annyi időm otthon, hogy lezuhanyozzak, jobb volt frissen elindulni, ki tudhatta meddig tart.

Egyébként én nem zuhanyoztam beöntés után, senki nem mondta, hogy kellene...mivel nem csináltam össze magam mindenhol, bőven elég volt a nedves törlőkendő rendbehozáshoz.

2013. jan. 7. 14:01
 14/20 anonim ***** válasza:
Este 6fele megvolt az esti furcsi,8-fele elaludtam es hajnali 4-kor keltem a fajasokra. 6-kor furodtem es 7-kor indultunk, mivel illik tisztan es apoltan erkezni meg az ember kozerzete miatt is fontos. Es nem mas a nogyogyaszati vizsgalat sem kedves kerdezo,mert szules elott is megvizsgalnak ott. es en sem kaptam amugy beontest,ergo nem zuhiztam a korhazban. nem feltetlen a budossegrol van itt szo, hanem h friss legyen az ember, meg hat azert adjuk mar meg ezt a tiszteletet legalabb ha mar segitenek a gyermekunket vilagra hozni.
2013. jan. 7. 14:07
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

1. Órák telhetnek el az elindulás és a beöntés között.

2. Ha fontos eseményre igyekszem, számomra a felkészülés része, hogy lezuhanyozok, tiszta ruhát veszek.

3. Az első szülés után már tudtam, hogy nem biztos, hogy van kellemesen meleg víz a szülészet zuhanyzójában.

2013. jan. 7. 14:49
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

szuleszno vagyok es lattam mar koszos budos bugyiban wc papirral a bugyiban erkezo kismamakat.

Koszonom mindenkinek aki otthon lezuhanyzik jo erezni a tisztasag illatat valakin es a frissen borotvalt alsoresz is szep latvany es foleg hygenikus.

Ha nincs idod zuhanyozni otthon semmi gond nem szol meg senki De ha van tedd meg.

2013. jan. 7. 18:20
 17/20 anonim ***** válasza:

mindig megfürdök mielőtt valahova megyek.

meg nem mindenki olyan szerencsés hogy nem folyik el a magzatvíz, van akinek hasmenéssel indul a dolog és nem fog büdös hátsóval odaállítani. mert igen, tisztább ha valaki lefürdik előtte és kellemesebb érzés is főleg akinek olyan sokáig tart mint itt az oldalon sokaknak, akiket két napig hagynak vajúdni.

2013. jan. 7. 21:36
 18/20 anonim ***** válasza:
Nekem evidencia hogy lezuhanyzok ha elmegyek otthonról és nem voltam puccba,hanem pihentem,esetleg éjszaka nyilván aludtam. Arról nem is beszélve hogy otthon kényelmesen lezuhanyzok,nem kellet sietni így pancsoltam egy kicsit.A kórházi zuhanyzót pedig igyekeztem minél hamarabb elhagyni beöntés után...
2013. jan. 7. 23:16
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsére már nem "divat" mindenhol a beöntés, tőlem megkérdezték, hogy kérek-e, nem kértem.

És jól írták a többiek, általában megvizsgálnak, nem rögtön beöntéssel kezdenek, és normális, kulturált nő úgy nem megy vizsgálatra, hogy előtte nem tisztálkodik.

2013. jan. 8. 06:25
 20/20 anonim ***** válasza:

még nem szültem..

lehet, nem lesz rá időm, de szeretnék megfürdeni, mielőtt bejövünk a kórházba! Frissesség, higiénia, de legfőképp el szeretnék lazulni kicsit a szülés előtt.. nincs is jobb, mint egy jó fürdő, otthon. Arról nem is beszélve, hogy már nagyon ki vagyok éhezve egy forró telikádra! :)

2013. jan. 9. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!