Ha nem folyik el a magzatvíz, és burkot kell repeszteni, az milyen?
mit csinál olyankor az orvos,és fáj?bocsánat,lehet h egy kicsit buta kérdés,de első kisbabámmal vagyok várandós.már a szülésre felkészültem,legalább is eddig ugy érzem,de most ez valahogy szöget ütött a fejembe,és kicsit megijedtem.
előre is köszönöm a válaszokat.
Nem fáj,mert a burkot csípik ki.Nekem kiömlött a víz,és nem tudom miért,úgy csinálják-nekem kétszer volt-,h egyszerűen alám folyt az egész.Másodszor jól meg is fáztam,h nedvesen feküdtem a huzatban.
De nem fáj,ha a baba feje már nagyon be van ékelődve,akkor lassan folyik,ha nincs,akkor gyorsan.Ha nagyon gyorsan jön,akkor ha óvatos az orvosod,akkor benyúlva tartja a baba fejét,h nehogy a gyorsan kiömlő víz kisodorja a köldökzsinórt,és az becsípődve elzáródjon.Nekem másodszor így volt,és nem volt kellemes úgy feküdni elég sokáig,h a doki könyékig bennem volt.:)De félni nem kell tőle,villámgyors szüléseim voltak,mindkétszer a burokrepesztéssel indultak a fájások,és első alkalommal 1 óra 20 perc,másodszorra 1 óra alatt meglett a baba/babák.
köszönöm szépen a gyors válaszokat.
most már megnyugodtam,mert ezt valahogy nem tudtam,és féltem tőle.
még egyszer köszönöm
Nekem fájás alatt repesztettek burkot. Azt nem tudom, hogy csípte, vágta, szúrta, vagy mit csinált, de én előtte kaptam egy ágytálat, megvárták / a doki és a szülésznő/, hogy jöjjön a fájás, megcsinálta, kb. 1 pillanatnak tünt, aztán kivették az ágytálat és kaptam egy nagy vastag vattát / ez kb.olyan méretű volt mint egy autómosó szivacs/ a lábam közé, hogy az szívja fel a vért és a még csordogáló magzatvizet.
Könnyű szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!