SOTE II friss tapasztalatok?
SOTE II. fogok szülni, és lenne pár kérdésem tapaszatalt Anyukáktól!Első babás vagyok, febr.vége-márc.elején fogok szülni, saját orvosom van!
Szüléshez saját ruhát vigyek, vagy adnak?Hogy.Hol működik a vajúdás?
A korház a baba születése után intéz valamilyen papírt(taj, lakcím...stb) a picinek? Hány napig tartanak ben a babával a szülést követően?
Köszi a válaszokat!
32hkm
Annyira nem friss 2011es info akkor szültem.. kell hálóinget vinned a szüléshez, nem adnak olyat vigyél amit nem sajnálsz ha véres lesz..
vajudásról nincs infom császárom volt.. minden papirját intézik a babának...72 óra a baba születésétől ha minden rendben utána hazamehetsz nekem kedd reggel császár volt pénteken mehettem haza...
Szeptember elején szültem,és sajnos nincsenek jó tapasztalataim.
Az orvosom tökéletes választás volt,minden más rémálom
Két éve szültem de remélem ha megszülsz akkor a jelenlegi tapasztalatodat is megírod mert agusztusban fogok megint szülni. :)
Nekem jók a tapasztalataim.
Viszont ami jó ha viszel amit én nem vittem és meg is bántam. Szőlőcukrot és szénsav mentes ásványvizet. Kortyonként lehet inni és amikor már fárad az ember akkor a szőlőcukrot is ehet. Mást nem.
Hálóingbe sajátba vajúdsz. Engem császároztak kedd éjfélkor szültem és szombat délelőtt mehettünk haza. Aki simán szül annak kevesebb egy nappal.
A csecsemősök is segítenek ha kérdezel. Máskülönben nem.
Érdemes egy olyan pakott is csinálni, ha császároznának és nem tudsz emelni, amiben benne van a fontosabb dolgaid. Bugyi hálóing, mert nem tudsz majd emelni illetve nehezen fogsz tudni mozogni. Hozzátartozók nem mehetnek be a folyóóra sem a kórterembe egy üveg falon láthatják a babát.
Ha van még kérdésed nyugodtan írjál akár magán levelet ha tudok szívesen segítek.
ÓÓÓÓÓ, nagyon köszi lányok a válaszokat!
Akinek van még kedve írjon!Érdekelne, hogy mit vittete be a kórházba, magatoknak, és a babának is mi kellett, mire volt szükség!Kinél szültetek?(orvos-szülésznő)
Természetesen megírom, hogy milyen volt nekem is, ha majd túlleszek rajta...
Kösziii :)
5dik válaszoló vagyok aki szintén kismama. :9
Dr Cseh Erikánál szültem most is remélem nála fogok mert pont abban az időben lesz szabin amikor elméletileg ki vagyok írva de remélem babám akkor fog kibújni amikor ő még lesz vagy ő már lesz.
Ügyeletes szülésznőnél szültem. Te kinél szülsz?
Kedves Utolsó!
Az orvosom dr.Sipos Miklós, és Zsoldosné Eta lesz a szülésznőm pénteken találkozom vele a SOTE II-n ha minden jól megy este felé!
Remélem minden rendben lesz, 30-án megyek az első CTG-re, szintén ide a SOTE II.-re!Írok, hogy mi volt!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!