Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » SOTE II friss tapasztalatok?

SOTE II friss tapasztalatok?

Figyelt kérdés

SOTE II. fogok szülni, és lenne pár kérdésem tapaszatalt Anyukáktól!Első babás vagyok, febr.vége-márc.elején fogok szülni, saját orvosom van!

Szüléshez saját ruhát vigyek, vagy adnak?Hogy.Hol működik a vajúdás?

A korház a baba születése után intéz valamilyen papírt(taj, lakcím...stb) a picinek? Hány napig tartanak ben a babával a szülést követően?

Köszi a válaszokat!

32hkm

2013. jan. 1. 19:08
 1/9 anonim ***** válasza:

Annyira nem friss 2011es info akkor szültem.. kell hálóinget vinned a szüléshez, nem adnak olyat vigyél amit nem sajnálsz ha véres lesz..

vajudásról nincs infom császárom volt.. minden papirját intézik a babának...72 óra a baba születésétől ha minden rendben utána hazamehetsz nekem kedd reggel császár volt pénteken mehettem haza...

2013. jan. 1. 19:35
 2/9 anonim ***** válasza:

Szeptember elején szültem,és sajnos nincsenek jó tapasztalataim.

Az orvosom tökéletes választás volt,minden más rémálom

2013. jan. 1. 20:13
 3/9 anonim ***** válasza:
3 hete szultem. Szerintem jo korhaz! Haloinget vigyel. Vajudni a szuloszobaknal a vajudoban lehet. 6 agyas szoba, de nincs mindig tele! Amikor mi mentunk 2en voltak rajtam kivul. A vajudoban ott lehet a parod veled. Rendszeresen jonnek megnezni a tagulast. Amikor 3 ujjnyira tagultam atkerultunk a szuloszobaba. Jol felszerelt, van kad zuhanyzi bordasfal. A szulesznok kedvesek. Magunkra hagytak es mondtak hogy szoljunk ha mar szekelesi ingert erzek. A szules rendben votl, az en orvosom egy tunder nagyon kedves es segitokesz profi volt. 2 oran at ott voltunk a ferjemmel es a babaval. Utana fel a csecsemoosztalyra. Ott mar kevesbe segitokeszek. Erdemes youtuben videot nezned a pelenkazasrol ha meg nem csinaltad! Nekem az segitett, mert mire a csecsemos leoktatott minket mar 3x be kellett pelenkaznom magamtol. Szoptatasrol is olvass elotte de a lenyeg hogy egyet nyikkan a baba tedd mellre es akkor hamar megjon a tejed. Van szoptatasi tanacsado, nekem kellett a segitseg mert iszonyatosan bedurrant a mellem. Kedves volt es segitett lefejni. Furdetni elviszik a babat de egyebkent veled lehet vegig. 3 napot voltam benn osszesen.
2013. jan. 2. 08:30
 4/9 anonim ***** válasza:
Ja anyakonyvi kivonatot megkapod a korhazban. Taj kartyat majd postazzak, nekem 2,5 het alatt megjott. Lakcimkartyat is megkaptuk a korhazban. Csak le kell menni a bejelentkezesnel intezni mielobb.
2013. jan. 2. 08:31
 5/9 anonim ***** válasza:

Két éve szültem de remélem ha megszülsz akkor a jelenlegi tapasztalatodat is megírod mert agusztusban fogok megint szülni. :)

Nekem jók a tapasztalataim.

Viszont ami jó ha viszel amit én nem vittem és meg is bántam. Szőlőcukrot és szénsav mentes ásványvizet. Kortyonként lehet inni és amikor már fárad az ember akkor a szőlőcukrot is ehet. Mást nem.

Hálóingbe sajátba vajúdsz. Engem császároztak kedd éjfélkor szültem és szombat délelőtt mehettünk haza. Aki simán szül annak kevesebb egy nappal.

A csecsemősök is segítenek ha kérdezel. Máskülönben nem.

Érdemes egy olyan pakott is csinálni, ha császároznának és nem tudsz emelni, amiben benne van a fontosabb dolgaid. Bugyi hálóing, mert nem tudsz majd emelni illetve nehezen fogsz tudni mozogni. Hozzátartozók nem mehetnek be a folyóóra sem a kórterembe egy üveg falon láthatják a babát.

Ha van még kérdésed nyugodtan írjál akár magán levelet ha tudok szívesen segítek.

2013. jan. 2. 09:46
 6/9 A kérdező kommentje:

ÓÓÓÓÓ, nagyon köszi lányok a válaszokat!

Akinek van még kedve írjon!Érdekelne, hogy mit vittete be a kórházba, magatoknak, és a babának is mi kellett, mire volt szükség!Kinél szültetek?(orvos-szülésznő)

Természetesen megírom, hogy milyen volt nekem is, ha majd túlleszek rajta...

Kösziii :)

2013. jan. 3. 10:37
 7/9 anonim ***** válasza:
1 vagyok, Dr. Galamb Ádám volt az orvosom
2013. jan. 3. 13:32
 8/9 anonim ***** válasza:

5dik válaszoló vagyok aki szintén kismama. :9

Dr Cseh Erikánál szültem most is remélem nála fogok mert pont abban az időben lesz szabin amikor elméletileg ki vagyok írva de remélem babám akkor fog kibújni amikor ő még lesz vagy ő már lesz.

Ügyeletes szülésznőnél szültem. Te kinél szülsz?

2013. jan. 5. 16:32
 9/9 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Az orvosom dr.Sipos Miklós, és Zsoldosné Eta lesz a szülésznőm pénteken találkozom vele a SOTE II-n ha minden jól megy este felé!

Remélem minden rendben lesz, 30-án megyek az első CTG-re, szintén ide a SOTE II.-re!Írok, hogy mi volt!

:)

2013. jan. 5. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!