Székesfehérváron mit adnak a babának és mennyit? Mit kell nekem bevinnem? Gondolok itt pelusra, ruhára, stb. Friss tapasztalatok
Az első jó "sokat" segített... :(
Nekem több ismerősöm is most szült az elmúlt hetekben Fehérváron. Ezeket mondták (remélem nem felejtek ki semmit). Amúgy mikorra vagy kiírva? (Én március közepe.)
Pelenka, popsitörlő, 10x10-es géz darabok, esetleg sapka, kesztyű, hintőpor a köldökre, paraffin olaj, popsikrém.
Hirtelen ezek jutnak eszembe ami talán a legfontosabb.
Magadnak: evőeszköz!!!
Szia! Kb. 1 hetem van még vissza, de már 2x feküdtem bent sajnos az idén. Mindent vinni kell, ki is van írva az osztályon. 1.nap biztosítanak 3 db pelust. Fürdető nem kell, nem használják, mert folyóvízzel mossák a babát. Kell pelus (sok), gézlap, hintőpor, alkohol,(olaj áll.nem), popsitörlő, kesztyű, sapi. Én 2 kisruhát is viszek(rugi+body), mert említették, h rossz helyzetben van a kh. s néha előfordul, h a reggel lebukott ruhát nem tudják cserélni, mert nincs tiszta, így egész nap abban van a baba. Kell még textilpelus is(2-3 db), és én cumit is fogok vinni, mert ha esetleg szükség lenne rá, nem szeretném, ha a kh-it adnák a szájába. (magadnak evőeszköz, pohár, mellszívó(szükség esetén). Azt hiszem ennyi. :)
Boldog babavárást.
Jó, hogy irtátok ebből nekem nem minden van meg. Bár mára igérte a szülésznő, hogy küld listát nekem, remélem nem felejtette el!
Egybként március közepére vagyok kiirva. Ti?
Előző vagyok, nagyon megköszönném, ha valaki át tudná nekem küldeni ezt a listát, biztos ami biztos alapon.
Köszönöm
Én tavaly márciusban szültem Fehérváron.
Akkor adtak pelust (libero-t) bőven, de textilpelust mindenképpen vigyél magaddal (3-4 db), popsitörlőt is. Popsikrém, hintőpor, géz az mindig volt.
Ruhát adtak, de a táskámban volt tartaléknak body, rugi, kis sapka, biztos, ami biztos alapon, de azokra nem volt szükség.
Cumiért pedig a 2. napon könyörögtem a páromnak, ha gondolod vigyél be azt is, a táskában elfér.
Nekem múlt héten ezt mondták a kórházban:
Pelust (már nem adnak egy darabot sem), popsitörlőt,popsikenőcsöt, alkoholt,hintőport a köldökre, gézlapot, textilpelust, kesztyüt (hogy ne karmolja össze magát), kis pamut sapit.Rugit elvileg adnak...A gyerekorvos azt mondta, fürdetőkrémet is vigyek be.
Remélem semmi nem maradt ki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!