Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ikres kismamik! Hányadik...

Ikres kismamik! Hányadik héten fektetnek be titeket a kórházba?

Figyelt kérdés

Engem az sztk-s orvosom a 32. héten beküldött, aztán kiderült, hogy az ikreseket a 34. héttől várják, így hazajöttem :)Panaszmentes vagyok. Babókkal egyelőre minden a legnagyobb rendben! Ha csak lehet, nem akarok császárt!!!

34+2 hkm

2012. dec. 30. 15:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem egy hét múlva 34 hetesen kell befeküdnöm igaz már november elején be kellett volna nyíló méhszáj és 100 alatti hemoglobin miatt de van itthon egy 2,5 évesem ennyi időre nem akartam nélküle lenni inkább feküdtem itthon,amúgy is egy borzalom ami a kórházban van... A fiaim jól vannak egyikük 2 kiló felett van már a másik 1800 gramm szépen fejlődnek hálisten,remélem 37. héten már lesznek akkorák hogy külön legyünk, mert már nagyon nehezek:) Első gyerekem simán született de itt nálunk nem engedik az ikreseket simán szülni így nálam 100% a császár én se örülök neki de bízom a dokiban.
2012. dec. 30. 15:56
 2/12 A kérdező kommentje:
88 a hemoglobinom ... 2 hete mind2-en 2 kg-ak voltak már. Nekem van egy 4, 5 éves kisfiam. Jan. 7-én tervezem visszamenni (35+3 h). Itt is előszeretettel császároznak, főleg a biztonság miatt, de sokszor megkérdőjelezem, kinek a biztonsága miatt elsősorban ...:(
2012. dec. 30. 16:06
 3/12 anonim ***** válasza:
37 heten inditottak nem kellett befekudni feleslegesnek tartottak A 34. Hettol heti 1x ctg es uh ennyi
2012. dec. 30. 19:04
 4/12 anonim ***** válasza:

38 + 1 re születtek a lányaim (2560 gr és 1950 gr). Nem feküdtem be előbb, nem erőltette a dokim (bár megemlítette, hogy be kéne feküdni, de mondtam, hogy nem akarok)

Természetes úton születtek, 10 perc különbséggel.

2012. dec. 30. 19:40
 5/12 anonim ***** válasza:

Engem is be akart fektetni az sztk-s doki már a 30. héttől szülésig.Én gyorsan kerestem másik dokit mert nekem is van már egy 3,5 évesem és nem tehetem meg h 2 hónapig kórházba feküdjek.Én is panasz mentes vagyok szal pihenni itthon is tudok .Most 29+4 vagyok.

Az elsőm is császáros így ők is azok lesznek.

2012. dec. 31. 09:35
 6/12 anonim ***** válasza:
Első vagyok az enyém 92 és mégis halálra vagyok ijesztgetve hpgy ez mennyire rossz és vért kell majd kapjak. Neked nem adnak ferrlicit injekciót? Mert nekem azt is adnak majd ha 7.-én befekszem... Én se feküdnék be ha a vérképem jó lenne a méhszáj egy olyan dolog hogy vagy kitart vagy nem 5 perc alatt bennt lennék ha beindul de hálisten a kinyílt méhszájam is tartja őket.
2012. dec. 31. 13:02
 7/12 anonim ***** válasza:

Engem 32 hetesen befektetett a doki mert 85 volt a hemoglobinom és egy ujjnyira nyitva voltam.Itthon gyorsan megszerveztük a gyerek felügyeletet mert itthon hagytam két kicsit.Bent kaptam ferlicit infúziót és vért is.A doki szerint muszáj volt mert a ferlicit sem vitte feljebb a hemoglobin szintemet.38 hetesen megcsászároztak mert nem tudtak befordulni.

Azóta kapok egy csomó leszólást hogy tudtam itthon hagyni a másik kettőt ennyi időre de MEGÉRTE mert így most négy gyerekem van.Ja és minden nap láttam a két gyereket bár még így is nehéz volt.

Bocs ha össze vissza írtam.

2012. dec. 31. 19:23
 8/12 anonim ***** válasza:
Utolsó!Miért szóltak le?Elég primitív lehetett aki ezrét leszól Téged!Sztm minden tiszteletet megérdemelsz nem leszólást.
2012. dec. 31. 22:39
 9/12 anonim ***** válasza:
Jah 5. voltam.
2012. dec. 31. 22:39
 10/12 anonim ***** válasza:

8-as válaszoló vagyok!

Nem tetszett nekik hogy bent feküdtem miközben itthon két gyereket kellett volna ellátnom.Szerintem sokan azt hiszik pihenni feküdtem be, pedig itthon jobban éreztem volna magam.Ha az ikrekkel nem lett volna gond szívesen maradtam volna itthon.

2013. jan. 1. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!