Veszprémben kik azok a dokik akiknél szülni lehet és mik a tapasztalatok?
Szia!
Én úgy tudom, hogy a Szabadka Ödön, Gáspár Levente és a Tallai Zsolt a 3 doki, akiknél lehet szülni.
Bővebbet nem tudok róluk mondani.
Szabadkát nem ismerem.
Gáspár Leventéről hallottam jókat is. Én a jelen terhességem 9. hetében voltam nála ügyeleten, mert görcsölgettem. Nem sok jóval bíztatott, mondván, hogy 1100 lett a cg-m a vizsgálat során. Most vagyok 27 hetes terhes...
Tallai dokiról hallani jót is, rosszat is. Én 10 éve voltam nála fogigátlót íratni, és akkor nagyon nem tetszett a viselkedése. Aztán 3 évvel ezelőtt volt egy 20 hetes terhességmegszakításom, akkor ő helyezte fel a lamináráikat, és nagyon elégedett voltam vele. Aranyos, kedves, megértő volt. Az idén is már összefutottam vele a kórház folyósóján és tök aranyos volt.
Amúgy úgy hallottam, nem érdemes dokit választani a szüléshez, mert az ügyeletesek is rendben levezetik a szülést.
Én kiváncsi vagyok, kit fogok kifogni:)
17 hós
27 hetes
Köszönöm szépen a válaszokat, segített abban, hogy megbizonyosodjak afelől, hogy semmi értelme dokit fogadni.
Csak az a fránya december 25-e miatt gondoltam rá mert legrosszabb rémálmaim arról szólnak, hogy a portásnál kell majd szülnöm:)remélem kifogok egy rendes dokit. Mindenkinek jó babavárást!
Szia! Igen, ezt a 3 orvost lehetett felfogadni kerek 100 ezerért, de ezt eltörölték pár hónapja mikor kirobbant a botrány emiatt!
Jelenleg hivatalosan nem lehet orvost fogadni, nem hivatalosan bárkivel lebeszélheted, de tényleg nem érdemes, én is úgy hallottam, hogy az ügyeletes rendesen elvégzi a munkáját!
Gáspár Leventéről én csak jókat hallottam, Szabadkáról jót is rosszat is (anyukám nála szült engem) viszont én imádkozom, hogy ne a Tallait fogjam ki, mert minősíthetetlen a viselkedése! Legalábbis nekem nagyon rossz tapasztalatom volt vele...
39 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!