Normális dolog hogy már nagyon szeretnék menni szülni? Még csak 32 hetes vagyok, de annyira nehéz már.! Iszonyú nagy a hasam, , már az eljétől kezdve nagy volt, és feszít is nagyon! A derekam is fáj!
Igen,felelőtlenség.
A jó ég áldjon már meg nem te ti akartátok ezt a gyereket?
Nehogy azt mond már,hogy annyira rossz terhesnek lenni.
Én imádtam,3 babát hordtam ki.Pedig a harmadikkal végig hánytam,iszonyat fáradékony voltam...stb...problémásabb volt mint a másik kettő,de eszembe sem jutott volna,hogy jöjjön előbb mert nekem kényelmesebb lenne már ha kint lenne.Mellette elláttam a 2 gyerekem a családom,senki segítségem nem volt,de még a szülés után sem főzött meg helyettem senki egy tányér levest sem.
Ha 32 hetesen 2 kg körül van,az kb átlagos.
Szedd a magnéziumot rendesen ha szükséges,és ne akard,hogy a gyereked koraszülött legyen.
Gondolkozz már kicsit józanul,sokan kibírtunk már pár terhességet.
Miért nem tudsz egyébként menni sehova?
Én mentem terhesen is kisgyerekkel nagy gyerekkel is.
A szülésem napján is vezettem még.
Na,puff,ja így már más a képlet,de ezt nem írtad.
Akkor se akarj még megszülni 32 hetesen,annak a babának még bent kellene lennie pár hetet legalább.Gondolom annak sem örülnél,ha baja lenne.
Nagyon sajnálom,hogy ilyen szemét alak a párod,vagy volt párod.Próbálj ne idegeskedni,valószínű ezért is görcsölsz.Szedd rendesen a magnéziumot.A HOVA gyógynövényes nyugtatóját kipróbálhatod,kismamák is szedhetik nem vény köteles,hátha hatna valamit.
Próbálj megnyugodni,egyik gyerekednek sem használ ha ideges vagy.A szemét párodnak meg ki kellene tekerni a nyakát,az ilyen pasikat kiherélném,hogy biztos ne járjon többez6 így vele egyetlen nő sem.
Én is elváltam egyszer,hidd el túl lehet élni,van élet utána is.Igaz nekem akkor 1 gyerekem volt,hát nem könnyű egyedül álló anyának lenni.
De hidd el Te is találsz majd egy rendes társat aki szeret megérdemel benneteket,még ha most nem is így látod.
A legfontosabb,hogy megnyugodj.A saját és a gyerekeid érdekében.Van segítséged,van hol laknotok?
Minden jót neked,és kitartás.
Szia!
Én is hasonlóképpen érzek, pedig nekem minden rendben van a családi helyzetemmel. Szerintem semmi megvetendő nincs abban, ha már alig várod a végét. Én most a 36. hétben vagyok, és jövőhéttől én is kevesebb mg-t fogok szedni, egyrészt azért is hogy tutira érezzem, hogy mikor közeleg az idő. Nekem is hatalmas a hasam, már pár hete azt mondja aki meglát, hogy mindenórás vagyok. Az alvás már nem egyszerű feladat, napközben leszakad a derekam, és már a szeméremcsontom is fáj.
Szóval minden együttérzésem a tied, ha még ezeket tetőzi, hogy ilyen helyzetbe kerültél!!
Őszintén sajnálom, és kitartást és sok szerencsét kívánok neked!!
Szia!
Én szintén így érzek, az előttem szólóhoz hasonlóan nekem is rendben van a párommal minden, mégis hetek óta azt szeretném, ha már kinn lenne a baba.
Nekem is nagyon nagy a hasam (ikerterhes barátnőmé akkora, mint az enyém), járni alig tudok. Én ettől függetlenül még 2hétig mindent megteszek, hogy bennt maradjon a babóca, mert az ő érdeke az első. Kibírom, ha nehezen is.:)
Az exed meg visszakapja még ezt az élettől.
Vigyázz magadra és a babádra. Pihenj sokat:)
kÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT.A BABA APJA MÁR NEM ÉRDEKEL,CSAK AZ FÁJ HOGY NEM IS VÁLLALJA ŐT.UTOLSÓ VÁLASZOLÓ:HÁNY HETES VAGY?
ÉN SAJNOS MA SEM VAGYOK JOBBAN,ÉJJEL SZINTE NEM IS TUDTAM ALUDNI,A KEZEIM IS FÁJTAK,HABÁR ILYEN MÉG NEM VOLT.A HÁTAMSZÉT SZAKAD..!EZ A LEG ROSSZABB! REMÉLEM TI JÓL VAGYTOK KISMAMIK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!