Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Normális dolog hogy már...

Normális dolog hogy már nagyon szeretnék menni szülni? Még csak 32 hetes vagyok, de annyira nehéz már.! Iszonyú nagy a hasam, , már az eljétől kezdve nagy volt, és feszít is nagyon! A derekam is fáj!

Figyelt kérdés
Múlt héten a baba majd 2 kiló volt,nem bánnám azt sem ha akár a héten megszületne,ha nem lenne vele persze gond!!!Azt nem szeretném persze hogy bármi baja legyen,de nem teszek olyat sem amitől bent tarthatom.Pihennem kellene mert 2100 a méhszályam,és 2fokban érett a lepény,magnéziumot is kell szednem ,de abból is kevesebbet szedek mint kellene.Ő a második babám.De már nagyon nehezen bírom.Nem vagyok nyavajgós,de tényleg szenvedek,menni sehova nem tudok már.Utazni sem tudok..!!!Felelőtlenség amit gondolok,hogy szeretnék már szülni?
2009. aug. 24. 13:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Nyugi, még csak nehezebb lesz ezután! :)Úgyis akkor fogsz szülni, amikor kell...
2009. aug. 24. 13:52
 2/9 anonim ***** válasza:
31%

Igen,felelőtlenség.

A jó ég áldjon már meg nem te ti akartátok ezt a gyereket?

Nehogy azt mond már,hogy annyira rossz terhesnek lenni.

Én imádtam,3 babát hordtam ki.Pedig a harmadikkal végig hánytam,iszonyat fáradékony voltam...stb...problémásabb volt mint a másik kettő,de eszembe sem jutott volna,hogy jöjjön előbb mert nekem kényelmesebb lenne már ha kint lenne.Mellette elláttam a 2 gyerekem a családom,senki segítségem nem volt,de még a szülés után sem főzött meg helyettem senki egy tányér levest sem.

Ha 32 hetesen 2 kg körül van,az kb átlagos.

Szedd a magnéziumot rendesen ha szükséges,és ne akard,hogy a gyereked koraszülött legyen.

Gondolkozz már kicsit józanul,sokan kibírtunk már pár terhességet.

2009. aug. 24. 13:59
 3/9 anonim ***** válasza:

Miért nem tudsz egyébként menni sehova?

Én mentem terhesen is kisgyerekkel nagy gyerekkel is.

A szülésem napján is vezettem még.

2009. aug. 24. 14:00
 4/9 A kérdező kommentje:
AZÉRT NEM MEHETEK SEHOVA MERT NEM SZABAD SÉTÁLNOM,LÉPCSŐZNÖM,EMLENEM!!A KOCSIBAN FÁJ A HASAM HA ÜLÖK.A VESÉM MAJD LE SZAKAD.KÜLÖNÖSEBBEN NEM VOLT SEMMI PROBLÉMÁM A TERHESSÉG ALATT,DE ANNYIRA JÓ LENNE MÁR HA A KEZEMBEN LEHETNE...!SZÉGYENLEM IS HOGY IGY GONDOLOM HOGY JÓ LENNE TÚL LENNI RAJTA,ÉS SZERETEK TERHES LENNI,CSAK NEHÉZ MÁR NAGYON.ÉS IGEN MI SZERETTÜK VOLNA,DE AZTÁN AZ APA MEGGONDOLTA MAGÁT ÉS ITTHAGYOTT,UGYHOGY A SOK IDEG NEM HASZNÁL MOST NEKEM,EZÉRT IS SZERETNÉK TÚL LENNI HOGY TUDJAM HOGY MINDEN RENDBEN VAN VELE!!!
2009. aug. 24. 15:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Na nesze neked 13:59-es...így már nem olyan egyszerű a képlet,mi?
2009. aug. 24. 23:14
 6/9 anonim ***** válasza:

Na,puff,ja így már más a képlet,de ezt nem írtad.

Akkor se akarj még megszülni 32 hetesen,annak a babának még bent kellene lennie pár hetet legalább.Gondolom annak sem örülnél,ha baja lenne.

Nagyon sajnálom,hogy ilyen szemét alak a párod,vagy volt párod.Próbálj ne idegeskedni,valószínű ezért is görcsölsz.Szedd rendesen a magnéziumot.A HOVA gyógynövényes nyugtatóját kipróbálhatod,kismamák is szedhetik nem vény köteles,hátha hatna valamit.

Próbálj megnyugodni,egyik gyerekednek sem használ ha ideges vagy.A szemét párodnak meg ki kellene tekerni a nyakát,az ilyen pasikat kiherélném,hogy biztos ne járjon többez6 így vele egyetlen nő sem.

Én is elváltam egyszer,hidd el túl lehet élni,van élet utána is.Igaz nekem akkor 1 gyerekem volt,hát nem könnyű egyedül álló anyának lenni.

De hidd el Te is találsz majd egy rendes társat aki szeret megérdemel benneteket,még ha most nem is így látod.

A legfontosabb,hogy megnyugodj.A saját és a gyerekeid érdekében.Van segítséged,van hol laknotok?

Minden jót neked,és kitartás.

2009. aug. 24. 23:28
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is hasonlóképpen érzek, pedig nekem minden rendben van a családi helyzetemmel. Szerintem semmi megvetendő nincs abban, ha már alig várod a végét. Én most a 36. hétben vagyok, és jövőhéttől én is kevesebb mg-t fogok szedni, egyrészt azért is hogy tutira érezzem, hogy mikor közeleg az idő. Nekem is hatalmas a hasam, már pár hete azt mondja aki meglát, hogy mindenórás vagyok. Az alvás már nem egyszerű feladat, napközben leszakad a derekam, és már a szeméremcsontom is fáj.

Szóval minden együttérzésem a tied, ha még ezeket tetőzi, hogy ilyen helyzetbe kerültél!!

Őszintén sajnálom, és kitartást és sok szerencsét kívánok neked!!

2009. aug. 25. 09:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én szintén így érzek, az előttem szólóhoz hasonlóan nekem is rendben van a párommal minden, mégis hetek óta azt szeretném, ha már kinn lenne a baba.

Nekem is nagyon nagy a hasam (ikerterhes barátnőmé akkora, mint az enyém), járni alig tudok. Én ettől függetlenül még 2hétig mindent megteszek, hogy bennt maradjon a babóca, mert az ő érdeke az első. Kibírom, ha nehezen is.:)

Az exed meg visszakapja még ezt az élettől.

Vigyázz magadra és a babádra. Pihenj sokat:)

2009. aug. 25. 10:52
 9/9 A kérdező kommentje:

kÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT.A BABA APJA MÁR NEM ÉRDEKEL,CSAK AZ FÁJ HOGY NEM IS VÁLLALJA ŐT.UTOLSÓ VÁLASZOLÓ:HÁNY HETES VAGY?

ÉN SAJNOS MA SEM VAGYOK JOBBAN,ÉJJEL SZINTE NEM IS TUDTAM ALUDNI,A KEZEIM IS FÁJTAK,HABÁR ILYEN MÉG NEM VOLT.A HÁTAMSZÉT SZAKAD..!EZ A LEG ROSSZABB! REMÉLEM TI JÓL VAGYTOK KISMAMIK.

2009. aug. 25. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!