Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Jelent valami problémát, ha...

Jelent valami problémát, ha lyukas fogam van és szülésig már nem tudok fogorvoshoz menni?

Figyelt kérdés

38+3 hkm

hosszú és bonyolult, hogy miért nem.

2012. dec. 19. 12:34
 1/5 anonim ***** válasza:
semmit nem jelent, de ha meg van a baba próbálj valahogy elmenni mert szoptatáskor tönkremehet mégjobban a fogad
2012. dec. 19. 12:49
 2/5 anonim ***** válasza:

Leginkább azért probléma, mertutána sem időd, sem energiád nem nagyon lesz, legalábbis az első hetekben.

Ráadásul az ismerőseimnek is inkább szülés után (amikor kiürül minden) romlottak a fogai, nem a terhesség során.

Sehogy sem tudod megoldani, hogy legalább rádnézzen (nálunk az ingyenes)?

2012. dec. 19. 12:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen gond a lyukas gyullad fog sok gondod okozhat a szules utan.

Barhogy is menj el fogorvoshoz mar reg el kellett volna egy alapos tisztitasra es kezelesre.!!!A gyerekagy alatt nem lessz ra idod es akar a hajad is jobban hullani fog a rossz fogaktol a gyerekagy alatt.

2012. dec. 19. 14:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem mondták is tanácsadáson,már a terhesség elején hogy menjek el fogorvoshoz.A fogorvos javaslatára pedig terhesség alatt rendbeszedtük a fogaimat (tömés,húzás,fogkő) .Mindezek ellenére most is lenne mit csinálni a számban de nincs se időm sem kedvem elmenni,pedig már 1 éves a babám.
2012. dec. 19. 22:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Én hiába mentem,odafigyeltem egy vagyont fizettem szedtem vitamint homeot 1.5 év szoptatás után sorra esnek ki a töméseim törnek le a fogaim.Most nagyon depi közli a hangulatom, és rettegek a fogorvostól-mostmár ....
2012. dec. 20. 02:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!