Tegnap óta szinte állandóan keményedek, és görcsölök, fáj a derekam és a vesém is de nagyon! Ez lehet a szülés jele? 38 hetes vagyok Magzatvíz nem folyt el.
Akár az is lehet! Próbáld meg mérni a keményedések és görcsök között az időt! Lehet, hogy csak készülődik a baba, jóslófájás, de lehet, hogy estére anyuka leszel:)
Ha nagyon bizonytalan vagy, kérdezd meg a dokid, hogy be kell e menned a kórházba.
Lazíts egy kád meleg vízben és próbálj relaxálni.
Sok boldogságot a babához!
Amíg nem rendszereződnek, addig csak jóslók.
Lehet, hogy ma beindul, de lehet, hogy két hét múlva.
A kád meleg víz jó ötlet. Ha jóslók, akkor a vízben leállnak, ha meg indul, akkor rendeződnek, és erősödnek.
Köszönöm a válaszokat..remélem jobb lesz mert nem tudok már menni sem nagyon...:)
De már kint lehetne a kisasszony:)
Nem baj, csak legyen bent amíg kell, ne siettesd. Tudja Ő, hogy mikor kell kibújni:)
Nem tudom,első baba e, de ha gondolod próbáld ki a málnalevél teát. A babavárás utolsó 4 hetében lehet inni, könnyebb tőle a szülés. Főleg első terhességnél.
,, Az elkészítés menete:
Egy csészényi forró, de nem lobogó vízhez adjunk egy teáskanálnyi szárított málnalevelet. fedjük le, majd hagyjuk, hogy 5-10 percig ázzon a málnalevél a közel 80-90 fokos vízben.
10 perc után a forrázatot leszűrjük, és kedvünk szerint ízesítjük.
A málnalevél tea jótékony hatásai:
A terhesség utolsó heteiben javasolják a kismamáknak fogyasztását, mivel hatóanyagai révén a kismedence izomzatát fellazítja, ezáltal a vajúdásban segítséget nyújt, lerövidíti azt.
Méregtelenítő hatása miatt a bélrendszerben felgyülemlett salakanyag eltávolításában segít, kitisztítja a vastagbeleket.
A méh simaizmaira is hat. Erősebbé, feszesebbé teszi a méh izomzatát, könnyebb, gyorsabb, hatékonyabb szülést eredményezhet a fogyasztása.
Nem várandósoknál a peteérést támogatja, a hüvelyben termelődő nyálka mennyiségét és minőségét javítja.
Csillapítja a menstruációs görcsöket. A menstruácó első napja előtt 5-6 nappal érdemes elkezdeni a fogyasztását.
Már a terhesség 34. hetétő lehet bátran fogyasztani málnalevél teát, de a 36. héttől mindenképpen javasolják, hogy a tea a jótékony hatásának kifejtésére elég idő álljon rendelkezésre.
A teát szabad ízesíteni cukorral, mézzel melasszal, akármivel, citrom, vagy narancslé is tehető bele.
Nem szabad inni:
A terhesség korai szakaszában.
Terhességi cukorbetegség esetén.
Szoptatás ideje alatt. "
Nem,nem az első baba , már van egy 8 éves lányom is...csak félek mert őt úgy indították be nagyon nehéz szülésem volt!
Jó lenne ha most magától indulna meg :)
Köszönöm a tippet kipróbálom a teát!
De nem sürgetem, csak egész éjjel görcsölgettem meg fáj a vesém azt hiszem:)
Jó lett volna már ha beindul:)
Nekem is tegnap óta keményedés meg görcsök, de még csak 30 hetes vagyok. napi 4-5 magnéziumot eszek. megvolt a meleg fürdő is, 2. terhességem. Van még tippetek, hogy mulasszam el?
Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!