Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárnál választhat a...

Császárnál választhat a kismama, hogy érzéstelenítést vagy altatást kér?

Figyelt kérdés
Még nem vagyok terhes, csak elgondolkodtam rajta. Ha császárra kerülne a sor, semmiféleképpen nem akarok gerincérzéstelenítést (ahogy sima szülésnél is irtózom az edától). Ahol szúrnák, ott szűkület és csigolyatörés van a gerincemen, tehát szinte biztos, hogy nem találnák el első szúrásra, édesanyámnak, amikor a kistestvéremet szülte az edát is úgy félreszúrták, mindent érzett, csak egy hatalmas fekete, fájó folt lett a hátán, amikor meg a kistestvéremet próbálták lumbálni egy betegségnél, leszakították a dúrazsákját, és majdnem lebénult. Szóval többszörös félelmem van a gerincérzéstelenítéssel kapcsolatban. Ha oda kerülnék (bár ne adja az ég), hogy császár, választhatom az altatást?

2012. dec. 17. 12:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
nekem nem volt választási lehetőségem. Elszúrták a spinált, felvágtak, aztán gyorsan elaltattak, mikor látták, hogy valami nem oké :(. A műtét után felébresztettek, de nem kaptam azonnal fájdalomcsillapítót, előbb fel kellett írni a receptet kb 20 perc, de örökkévalóságnak tűnt. Olyan tétó voltam, elhordtam mindenkit a búsba, annyira fájt...
2013. jan. 7. 14:25
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem próbáltál beadni gerincbe de nem sikerült ezért lett altatás.Addigra már mindegy volt mert vagy 5x próbáltál beadni és hiába a helyi érzéstelenítő akkor is fáj így már kb megváltás volt h annak vége.Én nagyon bánom mert nem láttam a lányom megszületni.:(
2013. jan. 7. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!