Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszés előtt adnak...

Császármetszés előtt adnak kábító injekciót, vagy tablettát? Én kicsit félek!

Figyelt kérdés
2009. aug. 22. 16:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit általánosságban kérdeztél. Császárt végezhetnek altatással és spinális érzéstelenítéssel. Altatásról nem tudok nyilatkozni, de spinális előtt nyilván nem adnak. Ha választhatsz NE az altatást kérd, mert akkor lemaradsz a babád első perceiről, sőt szoptatni sem tudod eleinte, mert bódult leszel, és mire magadhoz térsz már mindenki látta rajtad kívül.
2009. aug. 22. 16:48
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

A császár egy nagy hasi műtét,érzéstelenítés nélkül durva lenne ha belevágnánának...asszem ott is maradnál:D

Ahogy az első írta adnak epit,az nagyon jó a hátadba a gerincbe adják(persze nem a csontba:D),de oda valahová és totál elzsibbadsz,ha előtte vajúdtál ez olyan lesz mint a mennyország..tiszta orgazmus volt legalábbis nekem:D

2009. aug. 22. 17:48
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Én császárral szültem.Mielőtt besétáltam a műtőbe meg kellett innom v.mi sós löttyöt (éppen csak egy kortynit) aztán a műtőbe felültem az ágyra és megkaptam a spinális érzéstelenítőt..ezt nem is éreztem.kis idő múlva már hallottam ahogy a fiam teli torokból ordít és olyan jó volt látni ŐT!
2009. aug. 22. 18:02
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk azt mondták a kórházban, hogy ha sürgősségi császár, akkor altatnak, ha nem, akkor spinális érzéstelenítés.
2009. aug. 22. 18:41
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Off: azt a sós löttyöt a mai napig nem értem mi volt, esetleg, ha valaki tudja...Csak annyit mondtak, igyam meg, de hogy mi az, mi célt szolgál, stb.?!?

Van altatás, spinális vagy epidurális érzéstelenítés. Kórháza válogatja, én Fehérváron szültem, ott nincs epidurál. Engem sajnos altattak, mert nagyon gyorsan ki kellett segíteni a fiamat,h. ne legyen baj. De ha nem lett volna sürgős, spinálissal érzéstelenítettek volna.

Hallottam olyan kórházról, ahol az anyuka dönthet, mit szeretne: altatást vagy érzéstelenítést. Ha esetleg lesz választási lehetőséged, inkább az érzéstelenítést válaszd, nagyon rossz érzés a mai napig,h. nem láthattam a kisfiam első perceit, óráit.

Kérdezd meg erről az orvosod vagy a védőnődet, ők biztosan tudják, hogy abban a kórházban, ahol szülni fogsz, milyen lehetőségek vannak.

2009. aug. 22. 19:42
 6/15 A kérdező kommentje:
Ezek szerint nem jól kérdeztem,mivel mindenki félreértette a kérdésemet! Érzéstelenítő mellett gondoltam,hogy adnak-e kábítót,amitől az ember bátrabb lesz?
2009. aug. 22. 20:03
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Érzéstelenítés után nem érzel fájdalmat, maga a műtéti terület meg el van takarva tőled. Nincs szükség kéjgázra, vagy ilyesmire.
2009. aug. 22. 20:41
 8/15 anonim ***** válasza:

Én is császárral szültem, de olyan szert, amire te gondolsz, nem hallottam, hogy bárki kapott volna. Én is nagyon paráztam tőle, de ne félj, nem olyan vészes, s túlélhető. S nyugodtan mondd el a műtősöknek, hogy nagyon félsz. Én úgy tapasztaltam, hogy ők erre fel vannak készülve, s nap mint nap találkoznak olyan anyukákkal, akik még a műtőasztalról is lemásznának, csak ne kelljen ezt a műtétet átélniük. Hidd el, kedvesek lesznek, s majd bátorítanak. Nekem nagyon sokat segített lelkiekben, hogy a párom is végig ott volt. (ha ő nem mehet be, esetleg kérd meg az egyik műtőst, altatóorvost, stb. hogy fogja végig a kezed vagy ha ezt nem tudja, maradjon ott a fejednél) Apa a csillagokat is leígérte nekem a műtét közben az égről. Az őrzőben meg pikk-pakkra elmúlik az a rövid kis idő, amit mozdulatlanul kell tölteni, s a felépülés sem olyan borzasztó, csak nem szabad elhagynod magad.

Drukkolok neked, s jó babázást, ha kibújt a Manó!

2009. aug. 23. 11:59
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

19.42-es! Sós lötyiről kérdeztél. Most, hogy olvastam nekem is eszembe jutott, hogy kaptam olyant, de nem sós volt, inkább olyan szappan ízű. És eszembe jutott, hogy mire kaptam, azért, hogy ne legyen gyomorsavam, ha jól emlékszem.

Amúgy az érzéstelenítés mellé nem jár semmi más, de hidd el ott nem fogsz félni. Engem legalább is olyan lelki nyugalom szállt meg, mikor a műtőbe értem, pedig mikor kiderült, hogy császár lesz, még sírtam is. Olyan, mint a fogorvosnál, mikor beülsz a székbe, már nem félsz.

2009. aug. 23. 13:21
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem nem fogsz olyan cuccost kapni mellé,de nem kell aggódni,nem fáj egyáltalán amikor beszúrják:)Én élveztem,mondom tisztára olyan mitn ez orgazmáció már olyankor:DSőt vicces is,én majdnem elnevettem magam,de vissza tartottam nehogy mellémenjen aztán bibi legyen:)

A lényeg,hogy ne görcsölj rá,mert tényleg nem fáj,mondjuk ha egy sima injekciótól parázol akkor ez sem lesz kellemes,de amúgy felüdülés:D

Hajrá Csajok:D;)

2009. aug. 23. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!