Szülés után a terhes kiskönyvre lesz még szükségem? Pl. A következő terhességnél?
4 hónapja szültem és most vettem észre, hogy sem a kórházban, sem a terhesgondozóban nem töltötték ki azt a részt, hogy megszültem. Az utolsó bejegyzés még a kórházba fekvés előttről van, pedig 2 héttel a szülés előtt már bennt feküdtem.
Van ennek valami jelentősége, vagy hagyjam. Esetleg én is ki tudom tölteni, gondolom.
Nekem a védőnőm,orvosom is kihangsúlyozta,hogy ebbe a könyvecskébe én nem írhatok.
Minden terhességnél másikat kapsz; ilyen szempontból nem lesz rá szükséged.Én eltettem emlékbe. :)
Semmi jelentősége nincs, zárót úgyis kaptál. (A védőnő nekem is mondta, hogy a kiskönyvbe csak ő meg a doki vagy az asszisztense írhat mi nem). Mivel 4 hónapja szültél gondolom már az anyaságit is elintézted (itt olvastam az egyik nap, hogy talán Debrecenben elkérik a kiskönyvet).
De így utólag max tedd el emlékbe, újabb terhességnél úgyis újat kapsz és abban már kitöltik azt a részt, hogy már van egy babád stb.
én hármat szültem, nekem egyiknél sem töltötte ki senki. De én itthon magamnak emlékbe kitöltöttem :)
Szükséged már nem lesz rá, a köv. terhességnél a védőnőnél ezek az adatok meg lesznek, onnan majd puskázhat a gyorsabb "ügyintézés" érdekében. :)
Köszönöm a válaszokat. Persze én sem írtam volna bele a terhesség alatt, de mostmár akár meg is tehetném. Nekem is elvették a kórházban és a hazajövetelünk napján adták vissza, ezért lepődtem meg, hogy nincs kitöltve. Egyébként a kórházban elvégzett kb. 28 vizsgálatból sem írtak bele semmit, de mindegy.
Csak azért voltam rá kíváncsi, mert nem tudtam, hogy egy következő terhességnél előzményként figyelembe veszik-e.
Én is eltettem emlékbe. Az összes laborpapir meg nst meg minden más ott van a dossziéban.az elején ott van a ki nem váltott tápszer recept,a lányom születési zárója és a ksikönyv.Most ugyanugy gyüjtöm a leleteket..A 2.kiskönyvben meg benne van h mekkorán született a "nagy".
A k-ban a doki kiállitotta az anyaságihoz az igazolást, s azzal együtt hozta vissza másnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!