Szules utan felhelyeztek a spiralt, mennyi ideig normalis a pecsetelo verzes, illetve a barnazas?
8 honapja szultem es meg csak most raktak fel. Hormonmentes tettek fel eu okokbol. Ennek mar 3 hete de a barnazgatas es neha verezgetes nem mulik. Sot azota tarsult hozza nyulos nyakos folyas is, ami eleg bo.
Angliaban elek, es itt sajnos a doki azt mondta hogy mivel ez a hormonmentes 10 evre szol, nem fogjak ellenorizni hogy jo helyen van e stb...! Csak akkor veszik le, es nezik meg hogy mizujsag odabent, ha majd babat szeretnek ujra.
Plusz azt mondta normalis ez a verezgetes, na de ilyen sokaig, mar tobb mint 3 hete hogy felraktak. Eleg kellemetlen hogy egyik nap semmi, maskor meg elont, de nem is ez a resze aggaszt hanem inkabb a nyulos, nyakos folyas, ami nem sokszor fordult elo, csak parszor. Esetleg peteeresem lenne es az volna plusz barnazok hozza??? Akinek volt hasonlo tapasztalata kerem irjon.
Sajnos itt kint Angliaban nagyon sokminden van maskent mint otthon. Pl. nekem 2010-ben volt rakszuresem, mentem minden evben, hogy csinaljanak, de nem csinaltak. Azt mondtak jojjek vissza 2013-ban, mert itt ugy szokas hogy 3 evente. Elobb nem. Igy a spiral ellenorzese sem olyan fontos szamukra.
Hat remelem normalis ez a barnazgatas, pecsetelgetes, mert nagyon nem szeretnek valami fertozest osszeszedni. Orulok hogy vegre tudok mivel vedekezni.
Koszonom a valaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!