Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után betét?

Szülés után betét?

Figyelt kérdés

Ma azt mondta a védőnőm, hogy nem tenna betét kell szlés utánra, mert az inkontinenciára való !

Ezt én is tudom, viszont a legtöbb kismama erre esküszik, hiszen sok vér távozik.. Mi a véleményetek?

2012. dec. 10. 14:47
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

:) köszi

Igazad van, meghallgatni és letojni, jaj de én úgy felhúzom magam rajta, hogy sokszor vitázok vele . :)

Tudnék olyat mesélni (miket mondott) , hogy "hajad lerakod ":))

2012. dec. 10. 16:11
 12/18 anonim ***** válasza:
Igen,Tena! Abból is van több méret...én a 3 cseppes (plus)-t használtam de van attól is nagyobb a 4 cseppes (extra) de az már giga nagy,szinte olyan mint egy pelenka! Köldöktől a hátig elér! :-)))
2012. dec. 10. 19:40
 13/18 anonim ***** válasza:
Én Tena Lady Minit használtam,és Bella Lady-t(ez is inkontinencia betét. Jó hosszú,ami azért is jó,mert friss gátsebbel elég sokat kellett fészkelődnöm,ha pl.fel akartam kelni,vagy ülni,így a sima egészségügyi betét,akár szárnyas akár nem elmozdul,vagy elöl,vagy hátul kifolyik a vér stb. Az inkontinencia betét,ahogy már sokan leírták,jobban zárja a szagokat,nem ragad bele a sebbe,és több nedvességet szív magába. Arról nem is beszélve,hogy van akinek a szülés után valóban vizelettartási problémái is vannak. Nem tudom miért mondott neked ilyet a védőnő,főleg,hogy csak egy csomaggal? Én az első héten használtam el három csomag inkontinencia betétet.. De mondjuk mindenki másképp vérzik,van aki többet,van aki kevesebbet. Sok sikert,gratula a babához,és könnyű szülést! =)
2012. dec. 10. 20:23
 14/18 anonim ***** válasza:

A Tena is jó szobatársam azt használta.Én direkt szülés utánra való betétet vettem.Annyi szépséghibája van hogy nem ragadós,de megmarad a bugyiban.

Eldobhatós bugyit mindenképpen vegyél.

2012. dec. 10. 21:27
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

én a Tena-t javaslom mert szülés után így is épp elég "gondod" lesz, főleg 1. szülés után amikor még rá kell érezni a szoptatásra, az 1. napokban meggyötörtebb az ember, legalább azon ne kelljen aggódni hogy baleset történik és átázol.

Van olyan (pl. én) aki nem tud betéttel nyugodtan aludni erős vérzés alatt mert végig attól tart hogy elmozdul, nem tart ki ... akinek erős menstruációs vérzése volt tudja milyen kellemetlen.

a pelenka nem mozdul el, nincs erős émelyítő "vérszag" az ember körül és sokkal kényelmesebb mint írták is többen.

szóval, egy dolgot ami miatt stresszelnél esetleg letudhatod, ha Tena-t használsz.

2012. dec. 10. 23:51
 16/18 anonim ***** válasza:
Rokonom patikában dolgozik, tőlük is a Tenákat hordják, és nekem is azt ajánlotta, mi is nemsokára szülünk...-ennyi, és gratula a védőnénihez :/
2012. dec. 11. 10:30
 17/18 anonim ***** válasza:
6%

Ès a csàszàros gyerek, nem gyerek? Bocsi, de ahogy ìrtad kicsit lenèzőnek tűnt. Neked is lehet csàszàros gyereked!

Amùgy a tena a hàlòs bugyival nekem abszolùt nem jött be. Molimed inkontinencia bugyit hasznàltam mindkèt gyereknèl. Ezerszer jobb, mint a tena.

2012. dec. 11. 11:46
 18/18 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló !

Azért írtam, hogy császáros, mert nem tudom van e különbség a vérzés mennyiségében !

Nem kell szándékosan félreérteni, amúgy meg mit sem tudod milyen múltat, illetve jelent cipelek. Ezt csak a kérdésedre reagálom. Szültem már én is, igaz természetes úton, csak a babám nem élte túl ! Szívesen szülnék császárral ha tudni szeretnéd, mert nem tudom lesz e erőm a szülésnél, mivel komoly autoimmun beteg vagyok .

2012. dec. 11. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!