Miért nem akarja a párom hogy természetes módon szüljek? Ez tényleg olyan gáz később a férfiaknak?
Hjúúúj, picit elgondolkodtató, hogy milyen pasival élsz eggyütt.Azt veszem ki a szavaidból, hogy még nem vártok babát, lehet hogy érdmes lenne átgondolni, hiszen nagyon eggyoldalú gondolkodásúnak tűnik a párod...sajnos...
Nem tudom, hogy más kérdésben mit gondol de ez nagyon kiábrándító.Amúgy semmi sem tágul ki alúl annyira, hogy az idővel ne rendeződne.A helyedben kicsit átértékelném a kapcsolatomat.
szia!
a sok "önző a pasid" stb mellé én egész mást mondanék. a párod őszinte veled, ha így el tudta mondani félelmét, és ez szerintem nagyon jó,hogy már most tudtok erről beszélni. nyugtasd meg, hogy a szülés (normál módon) nem a világ a vége és szépen helyreáll utána minden :). nem kell ebből ekkora buborékot csinálni :). (örülj neki, hogy mindenről tudtok beszélni, még kényesebb témákról is. szerintem.) esetleg ha odakerültök talán inkább ne nézze a szülést, vagy álljon meg a fejed mellett, mert van olyan férfi akit bizony megvisel a látvány, ez egyén függő. az hogy később milyen lesz a szexuális életetek rajtatok múlik, nem azon hogy természetes úton szülsz-e. én csak gratulálni tudok a pasidhoz, kevés az olyan ember , aki kimondja amit gondol, amitől tart stb., esetleg olvassatok együtt utána a dolognak, megnyugszik ő is :).
üdv
36 hetes mami :)
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.Mások vagyunk ,más a véleményünk, és ez így is van jól.
Az előttem hozzászólónak nagyon örülök, teljesen rokonlelkek lehetünk:)mert ugyanezt gondolom.Nemhiszem hogy önzőség lenne a dolog, szerintem a félelem sokkal nagyobb érzés benne.És igazából én is nagyon tartok ettől a dologtól.köszi nektek mégegyszer
Hát nem szép dolog tőle.Olyan dologtól fosztanád meg magad amitől nő egy nő,szerintem ezért élünk hogy átélhessük ezt a fájdalmas de valóában a világ leggyönyörűbb óráit.Ettől nincs joga senkinek megfosztani téged,még a párodnak sem.Amugy minden visszakerül a helyére szülés után :o).Császárt csak akkor ha muszály.Én most adtam életet a fiamnak 14.-én 4.83-al és 55 cm-el született meg,mindenem a helyén van;o)!
Sok sikert nektek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!