Miért nem akarja a párom hogy természetes módon szüljek? Ez tényleg olyan gáz később a férfiaknak?
Figyelt kérdés
2008. máj. 27. 16:35
1/18 anonim válasza:
Miért is gáz a pasiknak hogy ha a nő természetes módon szül? Mert 6 hétig nincs szex vagy mi? Ezt nem értem. Egyébként meg ha nem indokolt akkor elvileg nem végeznek császárt, ez nem egy választási lehetőség csak akkor alkalmazzák ha gond van.
2/18 A kérdező kommentje:
Hát azért, mert akkor nem lesz minden berendezésem ugyanaz
2008. máj. 27. 16:46
3/18 anonim válasza:
Szia! Önző dolognak tartom. Egyébként a császár utána sokkal jobban fáj, mintha természetesen szültél volna. Ezt akarja talán a párod? Nem ő szüli meg a gyereket, hadd döntsd el te, hogy hogyan szeretnéd. A dolgok odalent pedig vagy visszaállnak vagy nem, de azt intimtornával utána lehet "kezelni".
4/18 anonim válasza:
Csak megjegyzem, hogy a babának viszont a természetes születés a legjobb, nézzetek utána ha nem hiszitek, szerintem ennek kéne lenne a fő szempontnak.
5/18 anonim válasza:
Ez tényleg önzőség! Egyébként honnan tudja olyan biztosan, hogy utána más lesz veled a szex? Szültél már? Vagy volt olyan nővel, aki természetesen szült? Egyébként is, ez egyénenként változik. Vannak nők, akik tényleg kicsit tágabbak lesznek utána, de van, akiknél tökéletesen összehúzódik a hüvely és ugyanolyan lesz a szex, mint előtte. Már most ezen agyal? Miért nem a baba érdeke a legfontosabb?
6/18 A kérdező kommentje:
Nem szültem még, idővel szeretnék.Tudtommal nem volt még olyan nővel aki szöóült, nem is értem honnan van e félelme. Végüli megértem, mert sok kapcsolat megy tönkre a rossz szexuális élet miatt.Lehet ettől fél.vagy nem tudom
2008. máj. 27. 17:28
7/18 anonim válasza:
A vagina izmanak az a tulajdonsaga hogy nagyon nagyon rugalmas, s szules utan visszaall erdeti helyzetebe, akarcsak a medencecsontjaid amik ugyancsak eltagulnak, de azok is rugalmasak s visszaallnak erdeti helyzetukbe, ugyhogy ne aggodj ha nincs a csontjaiddal s az etkezeseddel nagy baj akkor semmit nem valtozol:P persze kell az egeszseges mozgas:D
8/18 anonim válasza:
Mond meg a párodnak, hogy szégyelje magát. ha az én párom ilyet mondana, bitztos kiakadnék. a szülés az egy természetes dolog, és hidd el, sokkal jobb érzés természetes módon világra hozni a babát, mint császárral. és nem hiszem, hogy olyan durva változások történnének veled, ami a párodnak nem tetszene.
9/18 anonim válasza:
Telejesen egyetértek az előttem szólóval.
Csak azért vágják fel a hasad,hogy neki jó legyen.
Nem való Neki gyerek,de feleség sem.
36 hetes kismami
10/18 anonim válasza:
Én tuti kiborulnék ha ilyet kérne tőlem.szerencsére nem ez van.Van pár hetem még és azon izgulunk mindketten,hogy beforduljon a baba.Lehet kénylemesebbenk tűnik a császár de sztem utólag fájdalmasabb,nem beszélve,hogy 4hét minimum a gyógyulási idő.A sexualitás pedig pszihésen romlik meg a leghamarabb ez tuti...
Ha agyban nincs gond akkor nem lesz később a sexxel sem.
lehet azt hiszi a párod ezzel kímél téged is és a babát is,de utánna neked csak rosszabb lesz ,nem beszélve a szövődményektől.
Én tuti nem vágatnám fel senki kedvéért a hasamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!