Az ügyeletes dokinál akinél szültél a továbbiakban rád nézett?
például az osztályon szülés után,a varratokat ő szedte ki,..
vagy megszültél nála és ennyi volt?
láttad őt még utána a kórházban?
kapott tőled valamit?
Naponta többször is bejött megnézni, és a babámat is megnézte minden nap.
A varratot is Ő szedte ki egy hétvégi napon, amikor nem is volt ügyeletes.
Varratszedés után kapott pénzt, és a továbbiakban Ő lett a nőgyógyászom, és a következő babámnál a fogadott orvosom is.
Nem nézett rám 1x sem, mindig az ügyeletes nézett meg vizitkor + a főorvos jött be egyszer pluszba (állítólag ő minden kismamához bemegy 1x).
Szülés után úgy eltűnt, hogy még a szülésznő sem találta meg, ezért a neki szánt pénzt nem is adtuk oda neki (később se).
A varratot ő szedte ki, bár "kergetni" kellett érte egy fél napot, hogy megcsinálja.
6 hetes kontrollra már nem is hozzá mentem, hanem az épp ügyeleteshez.
Igen, minden nap benézett, naponta többször is. Vérszegény lettem, és arra is rákérdezett az orvosoknál, hogy mit akarnak csinálni, mert naponta többször is változott, nekem mindegyik orvos mást mondott. Ő vette ki a varratokat, és hozzá mentem vissza a 6 hetes kontrollra is.
Igen, adtunk neki pénzt.
köszi szépen a válaszokat.
akkor csak nekem volt ez meglepő :)
az első szülésemnél teljesen más volt az orvosok hozzáállása.,a szülés utána kutya nem nézett rám,pedig csak 2,5 év telt el és ugyanabban a kórházban szültem.
megvoltam lepve hogy a szülést ugyanaz a doki vezette le akinél 2 napig vajúdtam,az osztályon is rám nézett, és a varratokat is kiszedte pedig ő sem ügyelt akkor.
én is hozzá megyek vissza kontrollra és akkor adnék neki pénzt.
na akkor ez így megy ezek szerint mostmár.
köszi szépen
ha nem is a varratszedésnél de a kontrollon például,.
pláne úgy hogy hangoztattam hozzá szeretnék visszajönni ha fogadna,nem sok pénzt tudok adni de adok neki majd.
Igen többször is benézett hozzánk. Varratot nem kellett szedni, mert felszívódót kaptam. 6 hetes kontrollra is hozzá mentem, ekkor kapott 10000 ft-ot és mikor meglett a rákszűrés eredménye még ő hívott fel. Akkor is rákérdezett, hogy minden rendben van-e és a későbbiekben szerencsét kívánt a babához. Most vagyunk 5 hónaposak így még nem kellett újabb vizsgálat.
Sajnos januártól elköltözik pedig szívesen jártam volna hozzá (előző orvosom terhességem alatt ment nyugdíjba)
hú..hát én csak 5000-et tudok adni most.
de ha rak fel nekem fogamzásgátlót spirált vagy hurkot szeretnék akkor majd adnék neki egy 10 est..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!