Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyire fáj a szülés? A...

Mennyire fáj a szülés? A vajúdás vagy a szülés fájdalmasabb?

Figyelt kérdés
2009. aug. 20. 09:00
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Aranyosak vagytok! Én még csak tervezem, mert elötte műtenek belső petefészekcisztával(sajnos). De utána ráfekszem a témára :). Nagyon parázom előre, hogy fogom bírni majd. Arra pedig, hogy hősnek éreztétek magatokat utána... hát azok is vagytok!! Még ha ez kódolva is van. Minden tiszteletem a szülőanyáké! Sok boldogságok Nektek! 34/N
2009. aug. 20. 11:20
 12/17 anonim ***** válasza:
3 hete szültem első babámat, lehetetlenség felkészülni arra a fájdalomra, hidd el. Ha szerencsés vagy, nem lesz a vajúdás több mint pár óra, a kitolás már nem fáj, hanem úgy érzed hogy szétszakadsz darabokra. De jó hír: minden kín ellenére életed legcsodálatosabb élménye előtt állsz!
2009. aug. 20. 11:45
 13/17 anonim ***** válasza:
Van egy olyan hormon a nőkben, ami arra ösztönzi az agyat, hogy elfelejtse a szülési fájdalmat! Ez így van jól különben nem sokan vállalnának többet... (mondjuk én is még előtte állok, úgy hogy tapasztalatom még nincs). Sok sikert kívánok neked!
2009. aug. 20. 20:33
 14/17 anonim ***** válasza:
Én szüléskor életem egyik legfájdalmasabb , de egyben legcsodálatosabb élményét éltem át. Minden kínlódást és fájdalmat megért a kislányom. Nekem is nagyon fájt, de már alig várom , hogy megint szülhessek. Nagyon jó élményem van a szülésről
2009. aug. 20. 21:38
 15/17 anonim ***** válasza:

7 hetes a kisfiam,borzaszto nehez es hosszu szulesem volt,25 orat vajudtam de megerte az eredmenyert:).

Amikor benne vagy tenyleg ugy erzed h sosem lesz ennek vege de miutan a baba kicsusszan beloled tenyleg elfelejted az osszes fajdalmat.Nem hittem el de tenyleg igy van.

A vajudas faj jobban,a kitolas az sokkal jobb.

Ne felj tole,mar nagyon sokan kibirtuk es te is ugyes leszel.

Remelem hamarosan te is anyuka leszel:)

2009. aug. 21. 00:48
 16/17 anonim ***** válasza:

Az egyik előző vagyok.

Ne félj! Az gátat vethet a baba foganásának is, és meg is nehezítheti majd a szülésedet.

Olvas a szülésről, de a szüléstörténetek között a rosszakat kerüld el!

Készülj és kérdezz itt is és minden rendben lesz.

Minden jót a műtéthez és a babázáshoz.

2009. aug. 21. 12:42
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem a rossz szüléstörténetek is szükségesek ahhoz, ha fel akarsz készülni a szülésre.

Nekem még van 7 hetem a második babámmal és mindenfélét elolvasok és utána mindenféle pozitívat közvetítek a babámnak is meg magamnak is. Hiszen ha nem tudod, milyen a rossz, honnan tudhatnád, hogy egy 4-5-6 óra alatt lezajlott vajúdás és szülés igenis jó időnek számít? Mégha azt mondják, hogy erősebbek is a fájások? Nekem 16 óra volt, de az is elég erős volt...és a kitolás az kész nyaralás a vajúdáshoz képest, vagy inkább úgy írnám, hogy akkor kapsz egy extra löketet, erőt, mert tudod, hogy nincs sok hátra!!!

2009. aug. 22. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!