Mennyire fáj a szülés? A vajúdás vagy a szülés fájdalmasabb?
7 hetes a kisfiam,borzaszto nehez es hosszu szulesem volt,25 orat vajudtam de megerte az eredmenyert:).
Amikor benne vagy tenyleg ugy erzed h sosem lesz ennek vege de miutan a baba kicsusszan beloled tenyleg elfelejted az osszes fajdalmat.Nem hittem el de tenyleg igy van.
A vajudas faj jobban,a kitolas az sokkal jobb.
Ne felj tole,mar nagyon sokan kibirtuk es te is ugyes leszel.
Remelem hamarosan te is anyuka leszel:)
Az egyik előző vagyok.
Ne félj! Az gátat vethet a baba foganásának is, és meg is nehezítheti majd a szülésedet.
Olvas a szülésről, de a szüléstörténetek között a rosszakat kerüld el!
Készülj és kérdezz itt is és minden rendben lesz.
Minden jót a műtéthez és a babázáshoz.
Szerintem a rossz szüléstörténetek is szükségesek ahhoz, ha fel akarsz készülni a szülésre.
Nekem még van 7 hetem a második babámmal és mindenfélét elolvasok és utána mindenféle pozitívat közvetítek a babámnak is meg magamnak is. Hiszen ha nem tudod, milyen a rossz, honnan tudhatnád, hogy egy 4-5-6 óra alatt lezajlott vajúdás és szülés igenis jó időnek számít? Mégha azt mondják, hogy erősebbek is a fájások? Nekem 16 óra volt, de az is elég erős volt...és a kitolás az kész nyaralás a vajúdáshoz képest, vagy inkább úgy írnám, hogy akkor kapsz egy extra löketet, erőt, mert tudod, hogy nincs sok hátra!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!