7,5 hónapos a picim, pár napja elég rosszul érzem magam, és a hasam is régóta görcsölget. Lehet megint baba?
Ugyan így volt az első terhességnél is, ezek a tünetek, 2 hét múlva megyek a dokimhoz addigra kaptam időpontot...
nem is lenne olyan nagy gond, csak az a baj, hogy császárral szültem, most mi lesz akkor?
mit fog mondani a dokim?
nem ciki ilyen hamar teherbe esni?
gyógyszert nem szedhettem mert egy másikat kell szednem és megtiltották, mindig vigyáztunk....
szoptatsz?mert az is befolyásol sok mindent.
csak az én esetemet tudom leírni.szülés után 2hónappal kezdtem menstruálni,nagyjából 34-35napos a ciklusom.amikor már csak napi 1-max 2x szopizott az akkor 8hónapos fiam,teljesen terhes tüneteim voltak.hányinger szédülés,hasszurka....de szinte egész hónapban,majd végül is idő előtt megjött.Na én is bepánikoltam kicsit,hiszen mi is vigyáztunk...
a dokid biztosan megmondja mi a teendő,ha babás vagy.ne aggódj,nem te vagy az 1.aki ilyen "hamar" esik újra teherbe :-)
majd írd meg mi lett.
Szia Sorstárs!
Annyi a különbség köztünk, hogy az én kisfiam 10 hónapos, és én még szoptatok.
Hétfőre kaptam időpontot a dokitól.
Én valahol remélem hogy újból babás vagyok, de mégis félek tőle. Ugyanúgy ahogy Te, félek hogy mi lesz a vágásommal.
köszi lányok!
a dokimnál jobb embert el sem tudok képzelni, vele maximálisan meg vagyok elégedve!
csak félek, mi lesz a 7 hónaposommal, most még oké, de ha már nagy hasam lesz? mikor szülnék, akkor kezdene járni, ha benn kell lennem 3-4 napot ki fogja etetni, altatni, csak nálam alszik el iszonyat anyás már most, hogy látnám el a kettőt, persze anyagilag sem könnyű...
bár imádtam terhes lenni és szeretnék még babát de másfél év múlva ha kérhetem :)
hát majd kiderül....
a sors fintora van 1 ismerős aki nagyon akar babót és nem jön neki össze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!