Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 7,5 hónapos a picim, pár...

7,5 hónapos a picim, pár napja elég rosszul érzem magam, és a hasam is régóta görcsölget. Lehet megint baba?

Figyelt kérdés

Ugyan így volt az első terhességnél is, ezek a tünetek, 2 hét múlva megyek a dokimhoz addigra kaptam időpontot...

nem is lenne olyan nagy gond, csak az a baj, hogy császárral szültem, most mi lesz akkor?

mit fog mondani a dokim?

nem ciki ilyen hamar teherbe esni?

gyógyszert nem szedhettem mert egy másikat kell szednem és megtiltották, mindig vigyáztunk....

2009. aug. 19. 20:55
 1/5 anonim ***** válasza:

szoptatsz?mert az is befolyásol sok mindent.

csak az én esetemet tudom leírni.szülés után 2hónappal kezdtem menstruálni,nagyjából 34-35napos a ciklusom.amikor már csak napi 1-max 2x szopizott az akkor 8hónapos fiam,teljesen terhes tüneteim voltak.hányinger szédülés,hasszurka....de szinte egész hónapban,majd végül is idő előtt megjött.Na én is bepánikoltam kicsit,hiszen mi is vigyáztunk...

a dokid biztosan megmondja mi a teendő,ha babás vagy.ne aggódj,nem te vagy az 1.aki ilyen "hamar" esik újra teherbe :-)

majd írd meg mi lett.

2009. aug. 19. 21:16
 2/5 A kérdező kommentje:
már nem szoptatok, csak az a baj ha a seb még nem gyógyult meg teljesen, akkor mi lesz?
2009. aug. 19. 21:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Van egy barátnőm, aki 30 felett kezdte a babázást, 5-öt szült, mindet császárral, a két szélső között csak 8 év van, szóval szerintem beleférsz! :o) Mondjuk ha a olyan a dokid, aki emiatt "nem kedves" veled, akkor lehet, hogy érdemes váltani még sebtiben olyanra, aki pozitívan áll Hozzád.
2009. aug. 19. 21:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia Sorstárs!

Annyi a különbség köztünk, hogy az én kisfiam 10 hónapos, és én még szoptatok.

Hétfőre kaptam időpontot a dokitól.

Én valahol remélem hogy újból babás vagyok, de mégis félek tőle. Ugyanúgy ahogy Te, félek hogy mi lesz a vágásommal.

2009. aug. 19. 22:14
 5/5 A kérdező kommentje:

köszi lányok!

a dokimnál jobb embert el sem tudok képzelni, vele maximálisan meg vagyok elégedve!

csak félek, mi lesz a 7 hónaposommal, most még oké, de ha már nagy hasam lesz? mikor szülnék, akkor kezdene járni, ha benn kell lennem 3-4 napot ki fogja etetni, altatni, csak nálam alszik el iszonyat anyás már most, hogy látnám el a kettőt, persze anyagilag sem könnyű...

bár imádtam terhes lenni és szeretnék még babát de másfél év múlva ha kérhetem :)

hát majd kiderül....

a sors fintora van 1 ismerős aki nagyon akar babót és nem jön neki össze...

2009. aug. 19. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!