Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után a kórházban mivel...

Szülés után a kórházban mivel lehet törölközni "ott lenn", hogy ne legyen a törcsi nagyon piszkos?

Figyelt kérdés

Gondolom főleg az első napokban erős vérzés lesz jellemző, de ha nem muszáj nem kenném össze a törölközőimet. Most írom össze, hogy miket kéne raknom a kórházi csomagba, ha valakinek van valami jó és praktikus ötlete, légyszi ossza meg velem! Elég komoly paráim vannak a kórházban léttel kapcsolatban, jobban félek a bent töltendő napoktól, mint magától a szüléstől. Ez amúgy normális:)? Előre is köszi a válaszokat!

34 hetes pocis

2009. aug. 19. 13:46
 1/8 anonim ***** válasza:

Én vittem magammal papírtörit, amit a lábam közé fogtam, amíg a testem többi részét törölgettem. Mire végére értem, ott sem voltam vizes, fel tudtam venni a hálós bugyit meg a Tena betétet, ami magában is nagyon jó nedvszívó, nem gond, ha még neki is dolga akad picit.

Máskülönben pedig vedd nagyon lazára a figurát, annyira fel leszel dobódva a babádtól, hogy az ilyen apró kis dolgokat észre sem fogod venne, csak már azt, hogy utaztok haza...

További boldog babavárást! Jó egészséget!

2009. aug. 19. 13:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Én nagyon puha Wc papirt vettem,és azt használtam több rétegesen .Minden Wc után letusoltam alulról,és ezzel itattam a gáttájékot szárazra.A Dm-be kapható kis mintákból vettem fogkrémet,tusfürdőt ,sampont stb.igy egy kis neszeszerbe elfért minden+a babának is volt kis táska Bepanthen kenőcsel(ez jó mell kisebesedésre is),kis csomag törlökendő,pár pelenka.A kocsban egy utazótáskában volt tiszta hálóing,alsónemű ,betét,pelenka,innivaló-minden ami kellhet,és igy a férjem csak behozta amit kértem,nem kelett rohangálni,vásárolni.Hamar elmegy az a pár nap kitartás!
2009. aug. 19. 13:52
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ és a jókívánságokat!
2009. aug. 19. 13:53
 4/8 anonim ***** válasza:

Közvetlenül mosakodás után törölközöl, nem lesz olyan a törölköző. Ha mégis, hazaküldöd, kérsz másikat.

Amúgy nálam volt intim törlőkendő, az is jól jött.

2009. aug. 19. 13:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Régen volt papírvatta, az jó volt. Nekem fel is írta a védőnő, de én sehol nem kaptam. Tudjátok esetleg hol lehet ilyet venni? Én is puha Wc-papírt használtam.
2009. aug. 19. 15:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Én vettem piros és bordó kistörölközőket direkt erre a célra. Ezeket cseréltettem az otthoniakkal amíg benn voltam.
2009. aug. 19. 16:01
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ mindenkinek!
2009. aug. 19. 17:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem a papírtörlő guriga jött be, nagyon erős volt a vérzés (3 hétig még otthon is a legnagyobb betét kellett, összesen 5 hétig tartott), és gyakran alig tudtam "befejezni" a zuhanyzást, mert ahogy törölköztem, csordogált végig a combomon, így újra leöblítettem, és ezt néhányszor megismételtem. :o) Viszont törölközőből így elég volt 2 db.
2009. aug. 19. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!