Debreceni viszonylatban mennyibe kerül egy szülés, valószínű, hogy császár lesz?
Figyelt kérdés
2008. máj. 27. 09:49
1/3 anonim válasza:
Országos viszonylatban remélem, hogy nem több 50ezernél, mert ahhoz már pofa kell az orvosnak, hoy az ő általa világra segített újszülöttet megrövidíti sok-sok pénzzel. Annál többet ne adj!!!A többi pénzt költsd magatokra, mert lesz mire, ha nem fogadott orvos , bőven elég neki 30 ezer, de igazából aki nem fogadott annak nem is kell fizetni, csak a jó világ rászokott a hálapénzre. Ha kint a baba már nem fogja visszarakni!!!
2/3 anonim válasza:
3 hónapja császárral szültem a klinikán és egy forintot sem adtam, nem volt fogadott orvosom sem. Mindenkivel maximálisan meg voltam elégedve. Az orvos is minden nap rámnézett!!!
Szerintem ne adj semmit, költsd a babára.
3/3 anonim válasza:
Szia!
A szülés semmibe nem kerül!!! Ha úgy gondolod adsz pénzt, ha nem akkor nem.Senki nem tehed neked szemrehányást, ha nem adsz, vagy ha keveset adsz. Ha már eldöntötted, hogy adsz, akkor annyit, amennyit gondolsz, nincs előírás! Nekem van fogadott orvosom, de csak akkor adok neki pénzt, ha egyáltalán bent lesz a szülésnél...volt már rá példa, hogy pont akkor nem értek rá :( Amúgy én 30.000-nél többet tuti nem adok, fizettem már eleget a magánrendeléseken.(persze, csak ha ott lesz)
36 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!