36+4 hetes terhesen este nyálkás, enyhe (nem élénk színű) vérzés, hányinger. Mi lehet ez?
Ez a második terhességem, de persze minden máshogy volt az elejétől kezdve, mint az elsőnél, így "tapasztalatlan" vagyok. 2 alkalommal voltam már kórházban vérzés miatt a terhesség alatt, de egyik sem ilyen jellegű volt.
Most persze beparáztam, lehet hogy emiatt van a hányingerem is, de a mai nap minden téren furi volt. Jóformán egész délután eszegettem, ami nem jellemző, sokszor keményedett a hasam, nagyon durván és sokat mozgott a pici, ingerlékeny és fáradékony vagyok.
Mindenre fel vagyok készülve, csomag összepakolva, a kórház kocsival 2 percre. Menjek, vagy maradjak, és várjak egy éjszakát?
Én nyugodtabb lennék, ha bemennél egy vizsgálatra, nehogy baj legyen. Azt felejtsd el, hogy ott tartanak. Akkor jössz el saját felelősségre, amikor el akarsz.
Én is így tettem pár hónapja (vetélés, sürgősségi bemenetel, 12 órás rám se nézés után hazajöttem, akkor már nagyon érdekeltem volna őket...)
A vérzés bármi lehet, ne kockáztass!
Szia!
Hogy vagytok azóta, egyben még?Remélem már külön tapasztalhatjátok meg egymás közelségét:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!