Várhatóan 1 hét múlva születik meg a kislányom. De a párommal még nem sikerült dönteni a nevéröl. Jázmin, Laura, Loréna, Szelina, Rubina nevek között vacilálunk. Szerintetek melyik a jobb?
Szia!
Nekem ezek közül a Jázmin és a Laura tetszik bár egyiket sem adnám a lányomnak. A Jázmin már tömegnév a Laura pedig egy számomra nem túl kedves lány neve. (saját szoc. problémám :) ) A Szelináról nekem a szellentés jut eszembe... bocsánat... :D A Loréna és Rubina nem igen tetszik. A Loretta vagy Linett sokkal jobban tetszik, a lányomat Linettnek fogják hívni.
Én nem tudom, hogy ki volt Lolita, de nekem nagyon tetszik az a név, egyik barátnőm kislányát úgy hívják és szerintem nagyon is jó név.
Üdv: 21hkm
Sztem a kettős név már túl hosszú..gondolj csak bele..amikor férjhez megy,felveszi a férje vezeték nevét is..ez sztem már kitolás lenne a gyerekkel szemben,hogy olyan hosszú neve lenne,hogy egy óráig írná a nevét egy papír aláírásakor :)
Nekem a Jázmin név nagyon tetszik,de sztem a Vékony vezetéknévhez a Laura menne jobban.
Vékony Laura. :)
Vékony Laura Jázmin
Szerintem szebb és dallamosabb, ha két keresztnévnél a hosszabb van elöl. :)
Boldog babavárást, könnyű szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!