Erdemes a korhazi bentletre szopiparnat bevinni? Vitt be valaki magaval?
Figyelt kérdés
2012. nov. 24. 21:05
11/12 A kérdező kommentje:
Mindenkinek koszonom a valaszokat hasznosak a tapasztalataitok :)
Szerintem kimosom a huzatot es elkeszitem ha kell akkor be tudja hozni apa :)
2012. nov. 25. 16:24
12/12 anonim válasza:
Gondolom, a kérdező azóta már megszült, de én speciel bevittem - a 7. hónaptól azzal is aludtam, a lábaim közé kifliben behajlítottam - és nagyon jól jött, egyrészt jól tudtam aludni, kímélte a hasamat, másrészt mert császáros szülés volt, tehát fekve nem is tudtam volna szoptatni (megjegyzem utána sem, nekem a szoptatás csak ülve jött be, 16 hónapig) rátettem a kisfiúnkat, így jó magasságban volt,könnyebb dolgom volt vele.Egyszóval szerintem jó találmány, márciusban szülök újra, most is használom, és be is viszem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!