Sok időm van még vagy már közel a szülés?
Hát nem hinném, hogy sok időd van hátra....
Ugyanígy voltam, mint te.Nem akartak rendszereződni a fájások.Bementem a kórházba, mert úgy tünt, hogy 7 percesekké váltak, aztán egyszercsak volt, hogy 15 percesek voltak.A doki azt mondta, lehet, hogy hazamegyek, mert itt aztán nem lesz szülés.(pedig elkezdtem vérezni is, és 2 újjnyira voltam kitágulva.)Így vajudtam 12 órát a kórházba, majd rájöttek, hogy itt tényleg szülés lesz:)Mehettem a szülőszobába, ott még 2 órát vajudtam, így 14 óra után lett meg a második babám.
Én úgy gondolom, hogy legrosszabb esetben 1 vagy 2 nap múlva meg lesz a picid, de inkább pár óra(lehet, hogy éjszaka?)rendeződnek a fájások, és mehetsz a kórházba.Írj majd, hogy hogy áll a dolog, okés?Addig is minden jót, és kellemes szülést kívánok, ha már nem írnál:)
Köszi a választ! Majd írok ,hogy alakul.Egyre jobban fáj.
Egyébként kedden mindenképpen meg császároznak,ha addig nem indul be,mert a szívem miatt nem vállalják a természetes szülést.Nem tudom,hogy induljak a kórházba vagy sem?
ne haragudj, de ha a szíveddel gond van akkor mire vársz? :S
nyomás a kórház!
nekem se voltak rendszeresek a fájásaim mikor bementem a kórházba, akkor 3-5-8 percesek voltak, a kocsiban volt még egy 15 perces is.
előkészítettek, kaptam oxitocint és 3 óra múlva megszületett a fiam!
menj be, ne kockáztass!
Meg ígértem,hogy írok hogyan alakult!!
25-én hajnal 2-kor bementünk a kórházba és 9 óra 16 perckor megszületett a pici lányom!!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!