Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Sok időm van még vagy már...

Sok időm van még vagy már közel a szülés?

Figyelt kérdés
39+1 hetes kismama vagyok.Tegnap este óta rendszertelen fájásaim vannak,de olyan erősek ,hogy az első kislányommal a szülésnél éreztem ilyeneket!Nem akar rendszereződni hol 20 percenként hol 10, hol 15 percenként jön,de folyamatosan.Annyira fáj,már alig bírom.Azt meg figyeltem,hogy ha fekszem akkor sokkal jobban fáj és gyakrabban jön,ha felkelek akkor tuti,hogy el kezd fájni,de ezután ritkulnak a fájások!Olyan mint mikor a baba megfeszíti magát,lehet látni néha ahogyan kinyomja valamijét,1-2 percig tart és nagyon kemény a hasam,fáj a derekea,de leges legjobban az alhasam.Első szülésem hosszas vajúdás után császár lett.
2012. nov. 24. 20:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát nem hinném, hogy sok időd van hátra....

Ugyanígy voltam, mint te.Nem akartak rendszereződni a fájások.Bementem a kórházba, mert úgy tünt, hogy 7 percesekké váltak, aztán egyszercsak volt, hogy 15 percesek voltak.A doki azt mondta, lehet, hogy hazamegyek, mert itt aztán nem lesz szülés.(pedig elkezdtem vérezni is, és 2 újjnyira voltam kitágulva.)Így vajudtam 12 órát a kórházba, majd rájöttek, hogy itt tényleg szülés lesz:)Mehettem a szülőszobába, ott még 2 órát vajudtam, így 14 óra után lett meg a második babám.

Én úgy gondolom, hogy legrosszabb esetben 1 vagy 2 nap múlva meg lesz a picid, de inkább pár óra(lehet, hogy éjszaka?)rendeződnek a fájások, és mehetsz a kórházba.Írj majd, hogy hogy áll a dolog, okés?Addig is minden jót, és kellemes szülést kívánok, ha már nem írnál:)

2012. nov. 24. 22:38
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! Majd írok ,hogy alakul.Egyre jobban fáj.

Egyébként kedden mindenképpen meg császároznak,ha addig nem indul be,mert a szívem miatt nem vállalják a természetes szülést.Nem tudom,hogy induljak a kórházba vagy sem?

2012. nov. 24. 22:47
 3/4 anonim ***** válasza:

ne haragudj, de ha a szíveddel gond van akkor mire vársz? :S

nyomás a kórház!

nekem se voltak rendszeresek a fájásaim mikor bementem a kórházba, akkor 3-5-8 percesek voltak, a kocsiban volt még egy 15 perces is.

előkészítettek, kaptam oxitocint és 3 óra múlva megszületett a fiam!

menj be, ne kockáztass!

2012. nov. 25. 00:47
 4/4 A kérdező kommentje:

Meg ígértem,hogy írok hogyan alakult!!

25-én hajnal 2-kor bementünk a kórházba és 9 óra 16 perckor megszületett a pici lányom!!!!:)

2012. dec. 11. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!