Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyhogy kell pénzt adni a...

Hogyhogy kell pénzt adni a doktornak?

Figyelt kérdés

Olvastam olyan kérdést h mennyit illik adni a szülésznőnek?

erre jön a válasz h a doktor tarifájának a 20-30%a....

levagyok sokkolva...Mi a pi**a van ezzel a világgal?hogyhogy KELL adni a doktornak és a szülésznőnek?

Nézzétek már meg a korház parkolóját.Doktoroknak Bmwjük van meg Mercijük.Böven elég nekik az ö pénzük.Vagy nézz meg egykét szemüveges orvost(szinte mind az) és kérdezd meg hány karátos a szemüvege.kiborít ez a dolog.Ki hallott olyanról hogy ha egy orvosi műhiba esetén a doki fizesse a temetést?Vagy esetleg az árván maradt gyermeket örökbefogadja?Semmit nem csinál pláne szüléskor.Arra van a szülésznő és neki az a dolga h dolgozzon.Ti mennyit adnátok a doktornak aki nézi ahogy dolgozik a szülésznő?Na mert annak a 20-30%a sztem 0ft.de irjatok erröl véleményt kérlek.

2009. aug. 16. 23:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

tegnap 23:23 vagyok. Azért lettem lepontozva, mert azt mertem írni, hogy nem fogunk éhezni, mert a dokinak adom az összes pénzem?? Nekem fontosabb, hogy a lakáshitel ki legyen fizetve, ugyanis nem otthonban akarom nevelni a gyerekemet, mert a "drága doktorbácsinak" adtam a törlesztőrészletre szánt pénzt.( Esetleg meg lehetne indokolni, hogy miért a lepontozás)

Akinek van felesleges kidobandója, akkor nosza, de ne engem pontozgasson, mert leírom, hogy az orvos is kap fizetést, ugyanúgy, mint más emberek.

2009. aug. 17. 20:00
 12/14 A kérdező kommentje:
még nem pontoztam.Teljesen észerü a irásod.mármint a tegnapi biztos lehetsz benne h egyhúron pendülünk.nemfoglak lepontozni.ugyanazt vallom hogy mi a pi**ának kell tömni őket.:D:D elnézést de sztem félreolvastad
2009. aug. 18. 21:46
 13/14 anonim ***** válasza:

Sajnos a legtöbb (nem az összes!, nem szeretnék általánosítani) orvos pénzéhes.

3 éve a nagypapám kórházba került, nagyon súlyos állapotban, azonnal műteni kellett volna. Következő hét keddre kapott időpontot (amit lehet meg se ért volna), de miután az orvosok megkapták a borítékokat, másnap már műtötték is. Na ez a gerinctelenség! Ja és az összes doki közül EGY mondta azt,h. nem fogadja el.

Én a szülésemhez is pont ezért fogadtam orvost.

Nagyon gusztustalan ami a magyar egészségügyben folyik, de sajnos ha azt szeretnéd,h. ember módjára bánjanak veled és még meg is gyógyulj, szükség van a borítékokra.

2009. aug. 19. 09:15
 14/14 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 20:00 vagyok!

Kedves Kérdező! Nem rád gondoltam a lepontozással. hanem másokra, akik elolvasták. azt láttam, amit írtál, hogy Tesem pénzeled őket. Sajnálom, hogy magadra vetted, amit írtam, tényleg nem neked szántam. :)

2009. aug. 19. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!