Akkor most aggódjak vagy ne? 32 hkm
Figyelt kérdés
vasárnap töltöm a 33 hetet.a 3.babámat várom.múlt héten szerdán voltam a dokinál és 2100 volt a méhszáj értékem.a doki mondta h pihenjek (amennyit tudok).ezen kívül mást nem mondott de én teljesen beparáztam ezen h mivan ha elöbb szülök mint kéne.elég aktívak a mindennapjaim és rettegek h korai baba lesz.több helyen is olvastam h másokat befektettek ennyi idős terhesen nehogy koraszülés legyen.2012. nov. 23. 20:51
1/7 anonim válasza:
Akkor próbálj lassítani szerintem és pihizni!
2/7 anonim válasza:
Szia. Nem szeretnélek megijeszteni, de engem a 29. héten ugyanezzel befektettek és 4 napon keresztül kaptam magnézium infúziót és tüdőérlelőt a baba, hogyha megszületne. Szerencsére ez nem következett be, de azzal a feltétellel engedett haza a dokim, hogy SZIGORÚ fekvés (nem annyit,amennyit tudok). Lassan 6 hete fekszem, és tényleg csak fürdeni, mosdóba és enni kelek fel. Gondolom ez két gyerek mellett már nem olyan egyszerű (nekem első baba), de tényleg próbálj meg minél többet szerintem. MÉg azért egy jó 3-4 hétig bent kellene maradnia! Minden jót! 34 hkm
3/7 anonim válasza:
Szia! Igaz,nekem első babámmal,de a 26.héttől kezdve 2110 volt az értékem,magnézium,fekvés,de persze nem tudtam száz százalékosan betartani,mert nem volt segítségem,főzni,mosni,a házimunkát elintézni,bevásárolni kellett azért,meg ugye bár járkálni a védőnőhöz,orvoshoz stb. Igaz,kétszer feküdtem kórházban,a 33.héten is,ugyanezzel a 2110-es értékkel. Végül a kiírt napon szültem. De azért a 37.hétig szedd a magnéziumot és mivel Neked már a 3.babád így tényleg amennyit csak tudsz,feküdj,és emeld meg kicsit a lábad,illetve a medencéd,hogy a gravitáció se okozzon problémákat. Van segítséged?
4/7 anonim válasza:
Nekem ugyanerre az értékre a 26. héttől azt mondta a doki, hogy természetes többedszer szülő nőnél. Nem is fektetett be, két kicsit ellátom, és még most is ennyi az érték 38. héten. Érdekes, hogy azt sem mondta, hogy pihenjek.
5/7 Major Andrea válasza:
20. héttől nyílik a méhszájam 2. babával, 33 hetesen C2111 volt. Nem feküdtem kórházban, és 36. héttől nagytakarítok itthon és nem pihenek semmit.
Persze én is nagyon féltem a 36. hétig, most meg már minden prcben várom, mert biztosra vettem hogy előbb szülök.
Üdv: 38+1 hkm
6/7 Bíró Barbra válasza:
szia én 35 hkm nekem majdbem két ujjnyi nyitott a méhszájam a 33héten négy napot voltam kórházban infúziót kaptam ás tüdőérlelőt azóta már itthon vagyok de a doki azt mondta h pihenjek sokat nekem a második babám. De azt jó lenne tudni h ilyenkor lehet nemi életet élni vagy nem?
7/7 A kérdező kommentje:
sztem hívd fel a dokid és kérdezd meg mert az is beindíthatja.én azóta jól vagyok ma vagyunk 36 hetesek :)holnap megyek a dokihoz meg uhra.:)
2012. dec. 16. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!