Elmulaszthattam a nyákdugót?
Figyelt kérdés
37.hétben vagyok, mindegyik méhszájam egy ujjnyira nyitott. 2 hete még csak a külső volt.A nyákdugóval még nem találkoztam. Ennyire tartja magát az a dugó, vagy elmulaszthattam?2012. nov. 23. 09:01
1/8 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy elmulasztottad. Szerintem még ott van.
Nekem akkor ment el, amikor a víz megindult... :)
2/8 anonim válasza:
Azért azt elég jól észre lehet venni, még akkor is, ha részletekben távozik.
37. héten teljesen normális, hogy még megvan.
3/8 anonim válasza:
én 2 gyereket szültem,az elsőnél nem találkoztam a nyákdugóval.A másodiknál 1szer egy icipici darabkával.
4/8 anonim válasza:
én az elsönél nemis tudtam hogy van nyákdugó a második babámnál viszont rendessen kifolyt. szülés elött pár órával. utána két ujjnyira voltam nyitva.
5/8 anonim válasza:
Egy hete szültem, nekem akkor ment el a nyákdugóm mikor teljesen eltűnt a méhszáj. Előtte már nyitva voltam. Első terhességemnél nem is találkoztam a nyákdugóval, pedig három ujjnyira nyitva voltam mikor indították.
6/8 anonim válasza:
Én sem a nyákdogóval,sem a magzatvízzel nem találkoztam :)
7/8 A kérdező kommentje:
Hm, akkor valószinüleg majd ha két ujjnyira tágultam, akkor ismerkedhetek meg vele. :)
2012. nov. 24. 07:30
8/8 anonim válasza:
Azért egy ilyet csak észrevettél volna, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!