Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Programozott császár hogyan...

Programozott császár hogyan zajlik fogadott orvos nélkül?

Figyelt kérdés
Ikreket várok, az első szülésem is császár volt.
2012. nov. 21. 09:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Az egyik terhes barátnőmnek lesz programozott császárja, úgy, hogy nincs fogadott dokija. Ő a 39. héten fog bemenni a kórházba, az SZTK-s doki küldi be, főorvosi bemutatásra. Ott pedig eldöntik, melyik nap császározzák meg. Ha előbb beindulna a szülés, akkor is megcsászározza az ügyeletben lévő doki. Neki ez 3. császárja, és ráadásul harántfekvésbe is van, szóval tuti, hogy császár lesz.

2012. nov. 21. 17:34
 12/18 anonim ***** válasza:

Nálunk azokat a kismamákat is befektették, akiknek nem volt fogadott orvosuk és menet közben osztottak mellé valakit, aki műti.

Kérdezz rá az sztk-s orvosnál szerintem.

2012. nov. 21. 19:40
 13/18 anonim ***** válasza:

Mikorra kell a válasz? Hétfőn kell befeküdnöm, kedden reggel egy próbaindítás lesz, ha nem sikerül császár.

Szerintem másfél-két hét múlva tudnék mesélni, mert nálunk császár + 6 nap a kórház sajnos.

Nincs fogadott dokim a mi városunkban. Az övébe nem megyek, mert ha gond van - márpedig úgy néz ki, nagy a baba, és cukorvizsgálat lesz nála is, akkor elhoznák a babát a mi városunkba, én meg ott maradnék. Ezt nem akartam.

2012. nov. 22. 06:03
 14/18 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Néhány kimaradt info: egy picurka lesz, 37+3 hetes vagyok, és nagy a baba. Kórházba jártam NST-re és UH-ra hetente így mostanság, mert a vércukor közel volt a határhoz, így kétszer volt profilnapom is. Az utolsón rendelte el a kórház a heti ellenőrzést, tegnap volt a második. A múlt szerdai ügyeletes azt mondta, hogy úgy készüljek császár lesz, mert első babánál nem akarnának kockáztatni, és 36+2 hetesen volt 3480 gramm a becsült súlya. 7 nappal később, tegnap 4240 gramm volt a becsült súlya, és egyből a szülésre is tért az ügyeletes doki, de ő azt gondolja, egy indítást próbáljunk azért.
2012. nov. 22. 06:13
 15/18 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Nagyon köszönöm a segítséged!Nekem még nem sürgős mert csak febr. szülök így ha tudsz majd írni szívesen várom.Akár privibe is.

2012. nov. 22. 08:45
 16/18 anonim ***** válasza:

DEOEC , befekszel a terhes patológiára korábban, és az osztályos orvos kiír műtétre.

Hülyeség hogy fogadott orvos kell hozzá.Nem vagy köteles pénzelni egy dokit, csak mert ikreid vannak...

2012. nov. 22. 14:02
 17/18 anonim ***** válasza:

Senki nem mondta,hogy kell pénzelnie.

Van, aki úgy érzi magát nagyobb biztonságban. Nem kell mindenben a pénzt látni!

2012. nov. 22. 15:28
 18/18 Mansikka válasza:

Szia!

Nekem is programozott császár volt farfekvés miatt, és nem volt fogadott (azaz akinek fizetsz, és egyből jön, ha szülsz)dokim, nálunk nem is lehet ilyet csinálni. Annál szülsz, aki épp bent van. Ugyanakkor gondolom azért van egy állandó sztk-s dokid, nekem úgy volt, s állami alapon mindig hozzá kértem kórházban időpontot.

Aztán az utolsó vizsgálaton, mikor már nem volt valószínű, h megfordul a baba kinézett egy időpontot, amikor több doki is van a kórházban, s beírt császárra. Természetesen magához. Elég volt a műtét előtti nap, vagy aznap reggel jó korán bemennem. Bár a természet nálunk közbeszólt, s éjjel megindult a szülés, és megcsinélták akkor a császárt.

Amúgy nem kell hozzá beutaló. Megbeszélsz időpontot, s amikor bemész felvesznek minden adatot. Annyi, h nálunk korábban el kellett menni vérvételre, s aneszteziológushoz, s az eredményeket hozni kellett a műtétre.

2012. nov. 24. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!