Szülés után fáj az eggyütlét?
Rögtön utána??? Naná!
Minimum 6 hét... de ugye ki kell szedni a varratokat, annak be kell gyógyulni, és egy kicsit rendbejönni mindennek a környéken. Fogamzásgátlás! A szoptatás segít valamit, de nem tökéletes.
Eléggé megváltozik benned minden, úgyhogy ami régen volt, azt felejtsd el... a melled is tele lesz tejjel: ha a párod megragadja, úgy érzed rögtön szétdurran.
Úgyhogy először csak óvatosan mindent: meg kell tanulnotok, hogy ebben a helyzetben hogyan lehet viselkedni. Nincs szabáy: ami jól esik és bírod. Addig keress más módszert a kényeztetésére, ha teheted: pl. kínáld meg egy kis tejjel (a baba után, persze, és óvatosan kóstolgasson :-)
Még ekkora h....séget,hogy kínáld meg tejjel.
Mink 5 hetet vártunk.felszívódó varrataim voltak,de szerencse´re hamar rendbe jött.
H´´at az elsö nekem fájt.Nem is fájt,hanem nagyon feszített.A férjem nagyon óvatos volt.Utánna szinte zsibbadt.2.már jobb volt,a 3.még jobb.Akkor már csak a kezdeti 1 perc volt kellemetlen.Igaz kicsit másabb,de összesítve minden ugyam az maradt.A melled nem fog zavarni.Legalábbis én a szopis melltartóban alszok,és az rajtam is maradt,így a tejjel sincsen semmi gond.Igaz kevesebb a szex,mint terhesse´g elött,de nálunk diéta volt a 6.hónaptól.Szóval nagyon fel sem tünik.Majd helyre áll.
Csak semmi pánik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!