Milyen véleményetek van a Csabai szülészetről? A napokban költöztek át.

Szia!
Én 08.12.-én szültem meg a kicsi fiamat a békéscsabai szülészeten.Nagyon szép, tiszta és higiénikusabb környezet mint a régi épület.Igaz kicsit melegebb,de azért elviselhető.A szülőszobában van légkondi az alternatív vajúdó szobában is kellemes az idő.
A szülésznők a csecsemősök és az orvosok nagyon rendesek és segítőkészek attól függetlenül,hogy van-e fogadott orvosod vagy sem.
Minden jót! 3 napos anyuka :-)
Köszi a választ.
Kb másfél hete mikor voltam még elég nagy volt a ,,felfordulás".17-re vagyok kiírva, és már nagyon izgulok.Ezek a napok a legrosszabbak.Gratulálok a babádhoz!

Szia!
Köszönöm!Gyors és könnyű szülést kívánok!
Biztos hamar Te is megláthatod a kicsidet.Nekem hirtelen,egyik pillanatról a másikra jöttek a fájások!Jóslóim egyáltalán nem voltak,méhszájam zárt volt,nyákdugó sem ment el.11.-én délben voltam CTG-n akkor még fájást sem mutatott ki a gép,de este 7-kor már be kellett mennünk a szülészetre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!