Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szüléskor se vizelnie, se...

Szüléskor se vizelnie, se székelnie nem kell a kismamának?

Figyelt kérdés

Úgy hallottam, hogy nem mindig adnak beöntést.

Na és mi van a vizeléssel?

2012. nov. 9. 21:52
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem kaptam beöntést! Nekem indították a szülésem, de akkor amikor tényleg beindult, már másodjára indították, így azt mondták, addig várnak a beöntéssel míg ki nem derül, hogy lesz -e belőle szülés vagy sem! Na de mire kiderült, addigra már nem volt rá idő, olyan gyorsan történt az egész! De utána nekem kellett "nagydolgot" végezni, így kaptam egy ágytálat és kénytelen voltam abba ... Nagyon ciki volt, de akkor mit tehettem volna?:( A vajúdásom vége felé pedig megkatétereztek ... Plusz császárnál megint. (mert végül az lett)

2012. nov. 9. 21:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem pisilni egyik szülésnél sem kellett. Csak pár órával utána.
2012. nov. 9. 21:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem egyfolytában pisilni és kakilni kellett, mondta is a szülésznő, hogy engedjem nyugodtan, de nem jött semmi. Gondolom azért mondta, hogy mehet, mert tudta, hogy csak inger van. Ja, kaptam előtte beöntést.
2012. nov. 9. 22:00
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
Kellett. Gyors volt a szülés, és nagyon bunkó volt a szülésznő. De már tolófájások voltak, úgyhogy én rendesen beterítettem a szülőszobát. Úgy kell neki. Legalább ennyit visszakapott.
2012. nov. 9. 22:40
 5/9 anonim ***** válasza:
88%

Én kaptam beöntést, úgyhogy azzal nem volt gond.

Viszont már a kitolásnál a nagy erőlködéstől egy kis pisi kicsurrant...de pont nem érdekelt, kisebb bajom is nagy volt annál :)

Feltörölték, és ment minden tovább...

Ne aggódj, láttak azok már mindent, nem lehet őket zavarba hozni... És akkor neked sem az lesz az első, hogy elszégyeld magad :)

2012. nov. 9. 23:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Beöntést én is az elején kaptam, idegenkedtem tőle, de nem fáj, utána elmegy az ember wc-re, és le van tudva, nem kell félni a balesetektől:) De a pisilés más tészta, a nagy görcsök közepette mit tudtam én, hogy kell vagy sem-úgyhogy az egyik kitolásnál be is pisiltem...Engem akkor megkatétereztek, azt sem éreztem amúgy, és ment tovább...
2012. nov. 9. 23:23
 7/9 anonim ***** válasza:
80%

kulfoldon elek es se beontes se kateterezes meg csak borotvalas sem volt :)

azt, hogy pisiltem-e nem tudom , mert vizben szultem de kakilni sikerult a vizbe...

akkor nem ereztem cikinek meg ha szoltak voln sem erdekelt volna, de oda volt ar keszitve egy halo amivel kiszedtek, tettek fetotlenitot a vizbe es ment minden tovabb.A varras utan bocsanatot kertem a kellemetlenseg miatt es mosolyogva mondtak, hogy szinte mindnenki bekakil,igy nekik ez termeszetes es ne is torodjek vele.

2012. nov. 9. 23:51
 8/9 anonim ***** válasza:
80%
Nekem sem volt beöntés, de a vajúdás alatt természet anyánk elintézte a dolgot, kb. 10-szer voltam wc-n, mielőtt mentem a szülőszobára :)
2012. nov. 10. 07:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is kaptam beöntést, ezzel nem is volt gond. Pisilni meg nem kellett, mivel nem is ehettem, meg ihattam semmit, amíg vajúdtam. Viszont én hánytam, de még vajúdási idő alatt.
2012. nov. 10. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!