Szülés után barnás sárgás folyásom van. Mikor múlik el?
Figyelt kérdés
Szülés után 5 héttel vagyok és már nem vérzek, "csak" ilyen sárgás barnás elég kellemetlen illatú folyásom van ami igen nagyon zavar.Első szülésem így nem tudom, h ez normális e?
Ha igen akkor mikor múlik el?
2012. nov. 7. 16:32
1/7 anonim válasza:
Nekem 6 het utan nem volt mar semmi. Altalanban ez a normalis, de valakinek hamarabb, valakinek kesobb mulik el.
2/7 anonim válasza:
Szerintem valami fertőzést kaptál el, arra jellemzőek ezek a tünetek, menj el vele a nőgyógyászhoz.
3/7 anonim válasza:
Elso vagyok.
Egyaltalan nem biztos hogy fertozes, mert ennek a folyasnak van egy jellegzetes fura szaga. Nekem is volt, megsem volt semmi fertozesem.
4/7 anonim válasza:
az hogy sárgás,barnás,még nem is lenne nagy baj,mert az a vérzés után előfordulhat.De az,hogy kellemetlen szagú,az fertőzésre utal.Menj el minnél hamarabb orvoshoz,szerintema 6 hetes kontroll előtt is elmehetsz az az 1 hét nem számít.Illetve számít,ha valóban fertőzés ne legyen komoly baj.
5/7 anonim válasza:
Ez teljesen normális, mert a gyermekágyi folyás sajnos elég kellemetlen szagú és sárgás barnás. Sajnos változó kinél mikor múlik el. Nekem ez 4 hétig tartott és már nagyon szenvedtem Tőle.
Türelem nemsokára elmúlik Nálad is.
6/7 anonim válasza:
Nem fertőzés, normális ilyenkor, a doki mondta. Nekem is ilyen volt, sárgás-barnás ragacsos folyás. Én 5 hétig véreztem, utána még 2 hétig volt ez az említett folyás, mára már nincs semmi.
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!Remélem nem tart már sokáig:(
2012. nov. 9. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!