Császáros szülés után mikor kell megjönnie a mensinek? Húgom idén májusában szült császárral és még nem jött meg neki
Figyelt kérdés
2012. nov. 6. 21:10
1/10 anonim válasza:
Nem attól függ,hogy milyen módon szült az anyuka.Teljesen mindegy,hogy normál,vagy császáros volt-e.
Szoptat?Mert ez is lényegesen befolyásolja.
Barátnőmnek 1,5 éves volt a lánya,mikor először megjött neki.
Nálunk 9 hónapos a kisfiam,és még nem jött meg.
2/10 anonim válasza:
Én császáros voltam.Nem tudtam szoptatni,így 4 hétig tartott a tisztuló vérzés rá 1 hétre meg megjött a rendes.
Ha valaki szoptat akkor később jön meg.
3/10 A kérdező kommentje:
köszi szépen és még szoptat még
2012. nov. 6. 21:20
4/10 anonim válasza:
A tejelválasztás megszűnte után 4-6 héttel (persze korábban lehet). Pont ma mondta a dokim. De amíg csak egy csepp tej is jön, addig nem biztos, hogy megjön a vérzés.
5/10 anonim válasza:
10 hós volt a baba. Van, akinek csak akkor jön meg, ha abbahagyja a szoptatást
6/10 anonim válasza:
Nekem császár után nyolc héttel jött meg és azóta is minden hónapban. Most hét hónapos a fiam, még javában szoptatok. Az első szülésem után hat héttel jött meg, bár az elsőt simán szültem és egy évig szoptattam.
7/10 anonim válasza:
Császár után 5hónappal jött meg,3hónapig szoptattam.
8/10 anonim válasza:
Sima szülésem után pont 6. hétre megjött (és 12 hónapig szoptattam),
császáros szülésem után is pont a 6.hétre jött meg (és 13 hónapig szoptattam), szóval egyedi :)
9/10 anonim válasza:
Császáros szülésem után 13 hónapra jött meg, még szoptattam reggel-este.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat sokat segítettek :D csak azért kérdeztem mert húgomnak az első babája így nagyon megijedt hogy baj van vele hogy nem jött meg neki de köszi szépen
2012. nov. 13. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!