Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerdán megyek a 6hetes...

Szerdán megyek a 6hetes kontrollra de még mindig vérzek, így is megvizsgál majd?

Figyelt kérdés
Már azt hittem vége,mert egy hétig nem volt már semmi,barnázás sem,teljesen elmúlt minden,de szombat óta ismét vérzek. Félek,hogy nem múlik el szerdáig,de a párom már kivett aznapra szabit,hogy el tudjak szaladni a dokihoz. Most így dühös lesz rám az orvos,hogy így megyek? Vagy mi lesz? Bocsánat,ha buta a kérdés,de első baba,és semmi tapasztalatom nincs az ilyen dolgokról.
2012. nov. 5. 14:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Nyugi, így is meg fog tudni vizsgálni a doki, ne aggódj! Neki ez természetes. A gyermekágyi vérzés egyébként ilyen, elmúlik, majd megint beindul, megint elmúlik, mintha elvágták volna. Menj el a dokihoz, ő nem fog haragudni és a párod életét sem borítja fel az esemény.
2012. nov. 5. 14:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is véreztem még, amikor mentem a 6 hetesre. Szóltam előtte a dokinak, azt mondta, így is menjek.
2012. nov. 5. 14:29
 3/5 A kérdező kommentje:
Jaj de jó,köszönöm lányok,most megnyugodtam =) Mert már így hirtelen nem tudtam volna megoldani,hogy ha máskor megyek,ki vigyáz a kicsire :) Köszönöm szépen :) Egyébként mire számíthatok,mi lesz ezen a vizsgálaton? Gondolom a zárójelentésemet vigyem. Nem volt fogadott dokim és egészen biztosan más orvos lesz,mint akinél szültem,mert akinél szültem ő nem dolgozik az SZTK-ban.
2012. nov. 5. 14:47
 4/5 anonim ***** válasza:

zárót vidd

sima vizsgálat, olyan, mint az összes többi, bekukkant, kitapint, aztán öltözhetsz

ha jó fej, akkor beszél a fogamzásgátlási lehetőségekről

2012. nov. 5. 15:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Zárót vidd magaddal, nyugi simán megvizsgál így is. (Én ugyan így voltam, azt mondta, hogy beleestem abba a kis százalékba, aki szoptatás mellett is menstruál).
2012. nov. 5. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!