A 3111es méhszájjal mit kezdjek?!? Állandóan feküdjek? 32 hetes vagyok, nem fektettek be. Pihenjek.
Mit mondott a doki?
minenesetre vigyázz magadra,és ahogy mondod figyelj a fertőzésekre. ezzel túl is hordhatod a babádat. az én méhszájam 4 hete nyitva van,és a babámnak esze-ágában sincs megszületni:)
39+4
szervusz!
a nyákdugó az valószínű már nincs. a fertőzés kockázata nagyobb, de ha nem mész strandra nyílt vízre, és rendesen tisztálkodsz, semmi gond! :) érdemes sokat pihenned, még a 36. hétig nyugodtan szedhetsz magnéziumot is, hátha méhösszehúzódások miatt tágultál, de ártani amúgy sem árt. :)
azonban az is teljesen igaz, hogy ezzel a méhszájlelettel, ha panaszod nincsen, akkor nyugodtan kihordhatod a babád 40. hétig. :)
a következő vizsgálat alkalmával, ha tovább tágulsz kicsit, de ha nem is, előfordulhat, hogy befektetnek, csak elővigyázatosság, arra az esetre, ha megindulna a szülésed, mert elképzelhető, hogy könnyen fogsz tágulni.. és egy részén már túlvagy.
pihenés, nyugalom, olvasgatás, zene, minden, ami jólesik :)
Kedvesek vagytok, köszönöm a gyors válaszokat.
Picit nehéz nyugton maradni a 3éves lányom mellett:-)
Doki: pihenjek.
Pedig sokat fájdogál a szeméremcsontnál meg sokat keményszek, igaz, a bébi is még rengeteget és igen erőteljesen mocorog.
Igyekszem vigyázni, de teljesen nem tudom kizárni a jövés-menést, sajnos sehol egy nagyi-nagypapi, csak este a fáradt apuci:) Még egyszer köszönöm!!!
Szia.
Nekem is 32 hetesen nyílt ki végig a méhszájam, csak nekem még a méhnyakam is csak 1.5.Na akkor be akart fektetni a 36. hétig, mondván nehogy koraszülés legyen.De megbeszéltük vele hogy otthon fekszem azt a 4 hetet.Így saját felelősségre otthon feküdtem, téglával megemelt ágyon, és tényleg csak feküdtem, 24 órából min. 23 at, csak fürödni és wcre keltem fel.Főzni vagy anyu, vagy anyósom főzött.Így most nemsoká betöltöm a 37 hetet, tehát eredményesen feküdtem.Nehéz volt, meleg volt, unlalmas volt, de a fiamért mindent.
De hozzáteszem, első baba, tehát úgymond megtehettem hogy feküdjek.Hát ha lett volna mások gyerek, nem tudom.....
Minden jót, és még min. egy hónapot neked egyben a babával.
Már a 34. ben vagyunk, és pihenni is igyekszem sokat, de már tényleg nagyon rossz. Állandóan fáj mindenem, állítólag nincs komolyabb gond. Mivel a kinti gyerkőc és Ő idebent is nagyon virgonc, le vagyok terhelve, de egyelőre megvagyunk...
Csak már nagyon szeretném, ha kint lenne a benti bébi:-), mert a kis 3évesem sínyli meg, hogy nem tudok vele úgy foglalkozni, mint eddig, pl. futkorászni, labdázni, még játszóra sem tudom vinni.
Köszi a válaszokat mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!