Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Férjek kibírtátok?

B25 kérdése:

Férjek kibírtátok?

Figyelt kérdés

Tehát azt az időszakot kibírtátok megcsalás nélkül amikor a feleségetek, barátnőtök terhes volt? Vagy esetleg kisebb megcsalások voltak? Hogy viseltétek?

Létszíves őszintén!

Előre is köszi!!

2012. okt. 30. 11:20
 1/7 anonim ***** válasza:
13 éves vagy. Ez miért érdekel annyira?
2012. okt. 30. 11:23
 2/7 anonim ***** válasza:

Definiáljuk már, hogy mi a kisebb és nagyobb megcsalás:

pl. ha kinyalok egy nöt, az kisebb, mintha ö lesz@pna???

2012. okt. 30. 11:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Már ne is haragudj, de aki pont akkor k*r félre amikor a barátnője/felesége terhes az egy vérbeli kretén. :) Én bármilyen más szituációban hamarabb tudnám elképzelni, hogy egy férfi félremegy, mint ebben az időszakban. Egyébként pedig terhesség alatt is lehet szeretkezni, ha csak az orvos nem tiltja meg. Azt a 6 hetet meg igazán ki lehet bírni, pláne, hogy mindkét felet teljesen lefárasztja a Pici/a munka/a háztartás ... stb. Nem hiszem, hogy apukának van ideje és kedve más nőket hajkurászni. :) De ha mégis, akkor nem értem minek vállalt gyereket...Szerintem ez ritka!
2012. okt. 30. 11:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Miért ne bírtam volna ki? Akkor is ugyanúgy szeretkeztünk, kényeztettük egymást. Ha megtiltotta volna az orvos, hogy együtt legyünk, szerintem akkor is kibírtam volna.
2012. okt. 30. 11:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem azok a férfiak csalják meg a terhes felségüket, akik amúgy is csalják... tehát a kettő nem függ össze. Engem anno az ex-em megcsalt mikor terhes voltam, de gyakorlatilag folyamatosan csalt, csak akkor sokkal rosszabbul esett nekem.
2012. okt. 30. 11:43
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

sosem csalnám meg.

Pedig veszélyeztetett volt,majd császár után elfertőződött,így konkrét szex nem volt több mint 1 évig.

Kézzel-szájjal volt ez az,de ennyi.

De nem is igazán érdekelt,csak az volt a fontos hogy épségben megszülessen a kislányunk és a feleségem is rendbejöjjön.

Normális férfi igy gondolkodik.

(nemnormális pedig úgy mint az egyik munkatársam,amint picit gömbölyödni kezdett a felesége,már más volt neki,az asszonyhoz pedig nem nyúlt amig meg nem szült és vissza nem jött a régi alakja,pedig nekik nem volt tiltott a terhesség alatti szex.)

2012. okt. 30. 12:07
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan, szerinted milyen férj, társ és apa az, aki nem bír ki (legrosszabb esetben) 10 hónapot szex nélkül? És milyen feleség, társ, anya az, aki nem tudja más módon kielégíteni a férjét, szerelemét legroszsabb esetben 10 hónapon keresztül? Ez a kérdés nevetséges, nincs kisebb és nagyobb megcsalás. Csak megcsalás létezik. Ez pedig terhesség ide vagy oda, megbocsáthatatlan.
2012. okt. 30. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!